Spring til indhold

Istandsættelse af Æglageret

Æglageret er et samlingssted, som kræver en istandsættelse, hvis stedet skal bestå. Med penge fra puljen kommer der renovering af tag, bedre møderum og handikapadgang

Kunstudstilling og ægmuseum går hånd i hånd på Æglageret. Det er et lokalt samlingssted, men der kræves en gennemgående istandsættelse, hvis Æglageret skal bestå.

Med istandsættelse af tag, bedre møderum og handikapadgang til alle etager, forventes der en stigning i antallet af besøgende og en større bredde af publikum.

Det er Æglagerets mål at fange flere unge ind, hvilket med istandsættelse og blandt andet et arbejde med temaerne "Bid livet i låret" og "Mal med algoritmer" er muligt.

Ombygningen omfatter konkret en fornyelse af tagsten, en gennemgang og renovering af tagkonstruktionen og frontispicerne, isolering af taget samt vægbeklædning og gulv på 1. sal.

For at få adgang til 1. sal etableres indgang ved haveenden af bygningen. Her bliver der lavet et trappetårn med elevator i midten, så der er handikapadgang til alle tre etager.

Givet tilsagn fra Rum til fællesskab: 425.000 kroner.Feedback

Sidst opdateret

12.12.2019

Ansvarlig redaktør

Marie Jørgensen