Spring til indhold

Billedkunstnerisk Grundkursus

Er du interesseret i at arbejde seriøst med billedkunstneriske udtryksformer? Måske er BGK Holbæk lige noget for dig!

Er du mellem 15 og 25 år, og tænker du på at søge en videregående uddannelse indenfor billedkunst eller andre relaterede kunstarter som arkitektur, design, foto, animation m.v. på f.eks. Kunstakademiet eller Danmarks Designskole?

Så har du mulighed for at udvikle dit kunstneriske talent på Billedkunstnerisk Grund Kursus – BGK Holbæk.

Undervisningen er tilrettelagt så du sideløbende kan gå på en ungdomsuddannelse eller passe et arbejde, da undervisningen foregår sen eftermiddag og/eller aften.

På BGK varetages undervisningen af højt uddannede professionelle kunstnere og formidlere, og du får en fantastisk mulighed for at beskæftige dig med samtidskunst på et højt niveau sammen med andre unge med samme interesse.

Foruden undervisningen, kommer du i et tæt og inspirerende undervisningsforløb med workshops, kunstlejre, studieture i ind- og udland, forskellige fællesprojekter mellem afdelingerne og fordybende individuelt arbejde.

BGK holder til på Kunsthøjskolen i Holbæk, (kun et stenkast fra Stenhus Gymnasium). Her er BGK del af et kunstnerisk miljø med gode faciliteter for de studerende, og værksteder der er åbne ud over undervisningstiden.Feedback

Sidst opdateret

16.08.2021

Ansvarlig redaktør

Hans Henrik Nielsen

BGK Holbæk

Kontakt til BGK-Holbæk

Henrik Miklos Andersen

Telefon: 20 15 86 32

Mail: hem@holb.dk

Oplysninger om ansøgning og optagelse:

www.bgk.holbaek.dk