Spring til indhold

Kom med til Sommeraften i Strandparken

Kom og vær med til en hyggelig aften i Strandparken. I år byder Sommeraftener på kendte, klassiske værker og fællessang. Gæstesolisterne er Jesper Lundgaard (sang) og Allan Sjølin (guitar).

Den 20. juni arrangerer Holbæk Kulturskole igen Sommeraften i Strandparken. Denne gang byder programmet på skøn, klassisk musik med sangeren Jesper Lundgaard som gæstesolist.

Det bliver populære klassiske værker, f.eks. uddrag af Griegs Holberg suite og Sommer fra Vivaldis De fire årstider. 

De medvirkende kunstnere er FøniXensemblet, som består af 18 unge strygere, bl.a. fra Det danske Ungdomsensemble, DUEN.  
Dirigent og konferencier er Morten Ryelund. Gæstesolist er Jesper Lundgaard (sang) og Allan Sjølin (guitar).

Det regionale ungdomsorkester Presto deltager også samt udvalgte strygerelever og lærere fra Holbæk Kulturskole. Sidstnævnte har i ugerne op til koncerten deltaget i strygerworkshop med Morten Ryelund, arrangeret af Holbæk Kulturskole.

Fællessangene i år bliver: 

  1. Danmark, nu blunder den lyse nat 
  2. Nu sænker Gud sit ansigt
  3. Hvor smiler fager den danske kyst 
  4. I skovens dybe, stille ro.

Det praktiske 

Arrangementet er gratis, og det er ikke nødvendigt at have billet.

Tid: Torsdag den 20. juni klokken 19
Sted: Strandparken, Kalundborgvej 58, 4300 Holbæk  

Parkering: Der er et begrænset antal parkeringspladser, så det er en god idé at gå, cykle eller tage offentlig transport, hvis det er muligt. 

Der bliver uddelt sangblade med tekster til fællessangene. 

Der bliver solgt mad og drikke i parken og hos Hotel Strandparken, men I er også velkomne til at tage jeres egen madkurv med.
Tæpper, klapstole mv. er også tilladt, men husk at tage hensyn til hinanden, så alle får en god oplevelse.  

Holbæk Kulturskole står for at planlægge og afvikle arrangementet.

Konferencier

Morten Ryelund fik sin professionelle dirigentdebut med Sønderjyllands Symfoniorkester i 1996. Siden har han arbejdet med bl.a. samtlige danske landsdelsorkestre, DR UnderholdningsOrkestret, Malmö Symfoniorkester, Helsingborg Symfoniorkester, Stockholm Sinfonietta, Copenhagen Chamber Orchestra, Det Kgl. Operakor, DR Radiokoret og Athelas Sinfonietta.

Gæstesolister

Jesper Lundgaard er sanger og entertainer. Han  har medvirket i utallige musicals og har desuden succes med sit juleshow, der i 2018 havde 10 års jubilæum. Derudover optræder Jesper som konferencier og solist over hele Danmark. 

Allan Sjølin er guitarist og mandolinist. Som solist-,orkester- og kammermusiker har han arbejdet med bl.a. Det Kongelige Kapel, Danmarks Radio SymfoniOrkester, DiamantEnsemblet, Kroger Kvartetten og mange flere.

Støtte fra det lokale erhvervsliv

Sommeraftener i Strandparken støttes af Sparekassen Sjælland-Fyn, Hotel Strandparken, NHE Biler, Toyota Holbæk og Holbæk Lift & Materieludlejning A/S.

Sponsorer 

Sommeraftener i Strandparken har tidligere budt på koncert med Copenhagen Phil, balletopvisning med Den Kongelige Ballet og koncert og alsang med Folkeklubben. Arrangementer, der har trukket flere tusinde gæster til Strandparken.

 Feedback

Sidst opdateret

23.09.2019

Ansvarlig redaktør

Mette Wallin