Spring til indhold

Teatre

I Holbæk Kommune er der et professionelt teater og en række dygtige og aktive amatørteatre. I hele teatersæsonen har du derfor mulighed for at finde en forestilling efter din smag og rig mulighed for at engagere dig i scenekunst.

Holbæk Teater

Holbæk Teater producerer forestillinger for alle, både folkelige og eksperimenterende, og inviterer til saloner, arrangerer gæstespil og meget andet.

Teatret Fair Play

Teatret Fair Play er Holbæks intime teater for børn, unge og voksne. De stræber altid efter at præsentere forestillinger af høj kunstnerisk kvalitet.

Elverfolket

Teatergruppen Elverfolket er det, man kan kalde højkvalitets amatørteater, som lægger vægt på musicals, børneteater, familieteater, teaterkoncerter, kunstneriske eksperimenter og meget andet.

Holbæk Dramatiske Klub

HDK startede som et aftenskolehold tilbage i slutningen af halvtredserne. Pæne borgere mødtes og læste drama sammen. Der opstod et behov for at vise disse dramaer for andre, og dermed blev aftenskoleholdet til en teatergruppe.

Teaterrødderne

Alle, der vil deltage, skal have størst muligt personlig udbytte af teaterarbejdet og hermed mulighed for at overskride egne grænser. Hos Teaterrødderne er der ingen statister. Alle har roller!

Kundby GF Teater

Kundby GF Teater har to aldersopdelte børnehold, som spiller 1-2 forestillinger pr. sæson. Voksenafdelingen spiller primært revy i Svinninge hvert år i november. Derudover arrangerer teatret fra tid til anden events og andre kulturelle tiltag.


Feedback

Opret et e-mail abonnement

Sidst opdateret

23.01.2018

Ansvarlig redaktør

Hans Henrik Nielsen

Holbæk Drama College

Drømmer du om at blive skuespiller?

Så er Scenisk Grundkursus på Holbæk Drama College lige noget for dig.

 

Besøg Drama College's hjemmeside