Spring til indhold

Idrætsanlæg, boldbaner og udendørsanlæg

Der findes idrætsanlæg i alle lokalområder der gratis kan benyttes af folkeoplysende foreninger

Holbæk Kommune stiller idrætsanlæg og boldbaner til rådighed for foreningerne i Holbæk Kommune i perioden 1. april til 31. oktober.

Vejrforholdene forår og efterår kan betyde udsættelse af åbningen af banerne samt at udvalgte baner lukkes ned tidligere i efteråret. 

Der findes kunstgræsbaner i Holbæk, Mørkøv, Tuse og Tølløse. Oplysningerne lån af kunstgræsbanerne finder du nedenstående overskrift om kunstgræsbaner.

Idrætsanlæggene er samlet i en fælles facilitetsdatabase som du finder på denne side i højre menuen. Når du vælger Holbæk under kategorien kommuner får du et overblik over faciliteterne i Holbæk Kommune.

Vil du låne et idrætsanlæg eller udendørs areal kan du få flere oplysninger under de nævnte overskrifterne nederst på denne side.

Kunstgræsbaner i Holbæk Kommune

Der findes 4 kunstgræsbaner der ligger i byerne Holbæk, Mørkøv, Tuse og Tølløse.

Ansøgning om lån af kommunale arealer

Foreninger, private og erhvervsdrivende kan søge om at låne Holbæk Kommunes arealer til at holde et arrangement eller et event.


Feedback

Sidst opdateret

23.01.2018

Ansvarlig redaktør

Hans Henrik Nielsen

Kort over faciliteter

Idrætsanlæg - retningslinjer og information

Holbæk Kommune har udarbejdet information til foreningerne der benytter idrætsanlæggene, om serviceniveau, drift og disponering og kontakt oplysninger. 

Reglerne kan læses her i pdf-udgave.