Spring til indhold

Kropsskilte Strandparken

Kropsskiltene er en legende fortolkning af de klassiske piktogramstandere fra Naturstyrelsen. Den afgørende forskel er, at Kropsskiltene lægger op til alt det, man gerne må!

På initiativ fra Holbæk Kommunes kultur- og fritidssekretariat og kunstner Karoline H. Larsen, som står bag Kropsskiltene, har elever på Nordvestsjællands Produktionsskole opfundet bevægelserne til Strandparken.

Omgivelserne har bestemt både bevægelser og farver

Det er Strandparkens romantiske snit, Holbæk Fjord samt parkens dyr, planter og blomster, som har dannet baggrund for udvælgelsen af de endelige farver og bevægelser til de 20 Kropsskilte.

De unge har deltaget aktivt i hele processen guidet af kunstneren og med opbakning fra deres lærere: Fra start med udvikling og fotografering af bevægelser, til billedbearbejdning, omsætning til piktogrammer samt udarbejdelse af beskrivelser til folder, og til slut, hvor Kropsskiltene er malet og monteret i Strandparken.

Folderen om Kropsskiltene er udarbejdet i samarbejde med kultur- og fritidssekretariatet, Holbæk Kommune.

Se folder om Kropsskiltene (PDF)

 

Hvordan bruger jeg Kropsskiltene?

Som gæst i Strandparken inviteres du til at tage folderen om Kropsskiltene (PDF) med på en bevægende vandring mellem Kropsskiltene.

Folderen kan downloades fra kommunens hjemmeside, men findes også i folderkasser i selve Strandparken (placeret på Fjordstien overfor Hotel Strandparken, trappen op til parken v. Søbadet Venedig og den store legeplads) og hos VisitHolbæk (Holbæk Turistkontor).

Gør som vist på billederne

- og skab dit eget udtryk for et Måge Dyk, Fjordreje Kys, Blishane Bask osv. Måske opdager du også andre dyr, farver og lyde undervejs, som kan inspirere til nye kropsbevægelser.

Tak, til Sparekassen Sjælland og Statens Kunstfond for økonomisk støtte.Feedback

Sidst opdateret

27.08.2020

Ansvarlig redaktør

Hans Henrik Nielsen