Spring til indhold

GLOW - Nationalt Talenttræf i Holbæk 8.-10. oktober 2021

TalentHolbæk og Holbæk Kommune inviterer til 3 dages nationalt talenttræf for unge på kunstneriske grundkurser samt koordinatorer og ledere. Talenttræffet skaber en fantastisk mulighed for at være sammen på tværs af geografiske tilhørsforhold og på tværs af kunstneriske interesser.

Vi inviterer til 3 dage med fælles aktiviteter, en masse workshops at vælge imellem, en happening og mulighed for at være sammen på tværs af geografiske tilhørsforhold, men også på tværs af kunstneriske interesser.

Vi har arrangeret en række workshops, og vi håber at eleverne vil melde sig til at afprøve nogle kunstneriske fag, som er forskellige fra det, de arbejder med til hverdag. På den måde vil f.eks. scenekunstnere kunne møde musikere, billedkunstnere, forfattere, filmfolk m.v.

Programmet starter fredag 8. oktober med ankomst til Stenhus Gymnasium, hvor overnatning og fælles aktiviteter vil foregå, og slutter søndag 10. oktober ca. 13.30. Indimellem vil der være fælles aktiviteter for at lære hinanden at kende, der vil være morgensamling, fællessang, workshops, happening på Holbæk Havn og fest lørdag aften.

Det koster 750 kr pr. person at deltage. 

OBS! Af praktiske årsager henviser vi medarbejdere til at overnatte på Hotel Strandparken www.hotelstrandparken.dk eller Hotel Sidesporet www.sidesporet.dk.

 

Find den samlede beskrivelse af workshops her

Du kan se det samlede program her

Pressemeddelelse på eventetFeedback

Sidst opdateret

08.10.2021

Ansvarlig redaktør

Stephanie Juul Nielsen