Spring til indhold

GLOW - Nationalt Talenttræf i Holbæk 8.-10. oktober 2021

TalentHolbæk og Holbæk Kommune var i 2021 værter for GLOW, som var et nationalt talenttræf for unge på kunstneriske grundkurser samt koordinatorer og ledere, afholdt over 3 dage. Talenttræffet gav en fantastisk mulighed for at være sammen på tværs af geografiske tilhørsforhold og på tværs af kunstneriske interesser.

GLOW var 3 dage med fælles aktiviteter, en masse workshops, en happening og mulighed for at være sammen på tværs af geografiske tilhørsforhold, men også på tværs af kunstneriske interesser.

Vi havde arrangeret en række workshops, hvor vi håbede, eleverne ville melde sig til at afprøve nogle kunstneriske fag, som var forskellige fra det, de arbejdede med til hverdag. På den måde ville f.eks. scenekunstnere kunne møde musikere, billedkunstnere, forfattere, filmfolk m.v. Det blev heldigvis til virkelighed under selve træffet. 

Programmet startede fredag 8. oktober med ankomst til Stenhus Gymnasium, hvor overnatning og fælles aktiviteter foregik, og sluttede søndag 10. oktober ca. 13.30. Indimellem var der fælles aktiviteter for at lære hinanden at kende, morgensamling, fællessang, workshops, happening på Holbæk Havn og fest lørdag aften.

 

Find den samlede beskrivelse af workshops her

Du kan se det samlede program her

Pressemeddelelse på eventet

Artikel i Nordvestnyt fra weekenden herFeedback

Sidst opdateret

08.02.2023

Ansvarlig redaktør

Stephanie Juul Nielsen