Spring til indhold

Nyheder

Folkeskolerne i Holbæk Kommune får lokale navne
11.10.2019

PRESSEMEDDELELSE | Når eleverne møder ind efter efterårsferien, bliver det til skoleafdelinger med lokale navne.

Fordebat for udvikling af nyt boligområde på Roskildevej 24, Vipperød
10.10.2019

Holbæk Kommune igangsætter nu kommune- og lokalplanlægning for et område i det nordlige Vipperød, Igangsættelsen sker på baggrund af en ansøgning om at omdanne eksisterende motel- og kursusbebyggelse til boliger og institutionsformål. 

Efterlysning: Nu skal de bedste bevaringsværdige huse kåres!
10.10.2019

I anledning af ’Arkitekturens Dag’, der fejredes over hele landet den 7. oktober, efterlyser interesseorganisationen ’Historiske Huse’ nu sammen med Holbæk Kommune, FBL-Holbæk og Museum Vestsjælland de bedst bevarede huse i Holbæk Kommune.

Tempelkrog Nord præmieret med lokal pris
10.10.2019

Foreningen for Bygnings- og Landskabskultur - Bevaringsforeningen i Holbæk har i år valgt at præmiere det naturskønne område.

96 almene boliger på vej
30.09.2019

Boligselskabet Midtsjælland vil opføre 96 almene familieboliger i Holbæk Have. Mandag var der første spadestik. 

Flere penge til velfærd
27.09.2019

PRESSEMEDDELELSE| Det ser lysere ud med økonomien i Holbæk Kommune. Næste år kan kommunen sammenlagt bruge flere penge på velfærd. Men den statslige serviceramme kræver samtidig besparelser.

Samarbejde om Undløse begynder
27.09.2019

PRESSEMEDDELELSE | Projektudvalget for Udvikling af Lokalområderne ser et stærkt potentiale i at styrke Undløse. Derfor ønsker de at samarbejde med byens borgere om en særlig indsats.

Søren Dahl
Temadag med gode ideer til energibesparelser i hjemmet, i byen og på farten
25.09.2019

Verdensmålskaravanen "Danmark for Målene" kommer til Tølløse lørdag den 28. september, hvor du kan møde radiovært Søren Dahl, som blandt andet er kendt fra Cafe Hack. Han vil lave et interview med viceborgmester John Harpøth om verdensmålene for en bedre verden, og især om energi. 

Oversigts billede af Skarridsøhjemmet i Jyderup
Fordebat for Skarridsøhjemmet i Jyderup
24.09.2019

Holbæk Kommune igangsætter nu kommune- og lokalplanlægning for ny anvendelse af Skarridsøhjemmet i Jyderup. Igangsættelse af planlægningen sker i overensstemmelse med Jyderup Handleplan.

Hej skole, farvel børnehave
23.09.2019

Tiden nærmer sig, hvor børn skal indskrives til børnehaveklasse med start efter sommerferien. Derfor inviterer alle skoledistrikter til informationsmøder.Sidst opdateret

18.09.2019

Ansvarlig redaktør

Mette Wallin

Især for pressen

Du kan ringe eller skrive til os:

Telefon: 72 36 34 48
E-mail: presse@holb.dk

Pressefoto