Spring til indhold

Aprilfestival kommer i 2021 - måske til et lokalområde nær dig

Holbæk Kommune beholder værtskabet for teaterfestivalen, der rykkes til 2021. Nu håber arrangørerne, at alle de lokalområder, der havde meldt sig til at deltage i år, også vil deltage i 2021. Og gerne endnu flere.
29.05.2020

To tredjedele af Holbæk Kommunes lokalområder havde i år meldt sig til at lægge hus til en eller flere forestillinger i forbindelse med Aprilfestival, der blev aflyst på grund af coronaepidemien. Det lykkedes dog Holbæk Kommune at beholde værtskabet for festivalen, så den i stedet afholdes i kommunen den 18-25. april 2021. Og nu håber arrangørerne på lige så stor lokal opbakning som i år.

- Vi har haft kontakt med lokalområderne, og de er positive. Vi regner med, de er med igen næste år. Men vi vil gerne have endnu flere med, siger Olga Kobbernagel, der er Holbæk Kommunes frivilligkoordinator for Aprilfestival.

Læs beslutningen om værtskabet for Aprilfestival 2021 her 

Opstartsmøde i efteråret

Under festivalen deltager over 100 teatre med omkring 750 gratis forestillinger. Lokalområderne har mulighed for at få en eller flere teaterforestillinger gratis i løbet af festivalen, hvis de selv står for værtskabet. Og det havde to tredjedele af lokalområderne altså takket ja til i dette års teaterfestival for børn og unge. Nogle havde arrangeret forestilling, mens andre havde kombineret en forestilling med blandt andet workshops, foredrag eller fællesspisning.  Der skulle eksempelvis have været børne- og ungdomsforestillinger i Huset på Næsset, på Makvärket og i Stigs Bjergby forsamlingshus.

Hvis man er interesseret i at få en forestilling ud i sit lokalområde, kan man deltage i et opstartsmøde i september eller oktober måned.

- Der kommer en dato på opstartsmødet efter sommerferien, hvor man kan melde sig til, lover Olga Kobbernagel.

Læs mere og hold dig opdateret på Holbæk Kommunes side om Aprilfestival

Og på Aprilfestivals Facebook og Instagramkonto.Feedback

Sidst opdateret

14.08.2020

Ansvarlig redaktør

Mette Wallin