Spring til indhold

Første spadestik taget til ny udendørs padelbane

Mørkøv får en udendørs padelbane, som forventes at stå klar til marts 2021.
20.10.2020

Under regnvejrstunge skyer og med corona-restriktioner var 10 personer indbudt til et lille første-spadestiks-arrangement.

Anledningen var igangsættelsen af en udendørs padelbane ved Mørkøv Hallen. Det var formand for Udvalget for Kultur og Fritid, Ole Hansen, som fik overdraget det ærefulde hverv at tage første spadestik.

Gang i lokale kræfter

Det er især takket være frivillige, lokale kræfter i Mørkøv, at lokalområdet får sin padelbane. Mørkøv Idrætsforening tog det første initiativ, og siden 2018 har der været nedsat en projektgruppe "Padelgruppen" i Mørkøv Idrætsforening - Tennisafdelingen, som har ført projektet i mål.

Og det lader bestemt til, at der lokal opbakning til initiativet. I skrivende stund er der allerede 25 medlemmer til den nye sport i byen.

"Vi glæder os helt vildt til foråret, når banen står klar, og vi kan åbne for endnu en sportsgren på vores skønne idrætsanlæg", siger formanden for Mørkøv Hallens bestyrelse, Casper Larsen.

Tilføjelse 6. januar 2021
I starten af 2021 er medlemstallet vokset til 40, og der er meldinger om, at finansieringen til endnu en udendørs padelbane næsten er på plads.

Denne bane forventes at stå klar inden til sommer 2021.Feedback

Sidst opdateret

09.06.2021

Ansvarlig redaktør

Mette Wallin