Spring til indhold

Tidsplan klar for cykelsti mellem Mørkøv, Skamstrup og Stigs Bjergby

Cykelstien mellem Skamstrup, Mørkøv og Stigs Bjergby vil efter planen være klar i efteråret 2021. Projektforslag vil blive fremlagt på et borgermøde.
08.06.2020

I efteråret 2021 vil man, hvis alt går efter planen, kunne cykle sikkert mellem Skamstrup, Mørkøv og Stigs Bjergby Det fremgår af tidsplanen for cykelstiprojektet, som Udvalget for Klima og Miljø forleden blev præsenteret for.

Holbæk Kommune har sammen med kommunens rådgiver Rambøll gennemgået strækningen og er enige om de overordnede løsninger. Nord for Mørkøv arbejder man på en løsning med enkeltrettede stier i hver side af vejen. Syd for Mørkøv arbejder man på en løsning med dobbeltrettet sti på den østlige side af vejen.

Kommunen er i dialog med lokalforum og den lokale interessegruppe Sikker Trafik i forhold til trafiksikkerhed på strækningen. De tiltag vil blive finansieret af Projektudvalget for Udvikling af Lokalområderne.

Borgermøde om projektforslag

Cykelstien vil efter planen blive anlagt mellem april og august 2021, og du kan høre mere om projektet på et borgermøde, der bliver afholdt i slutningen af august eller starten af september, hvis retningslinjerne for covid-19 tillader det. 

Se status for cykelstiprojektet i Udvalget for Klima og Miljøs dagsorden den 2. juni.

Har du spørgsmål til projektet, kan du skrive til projektleder Lars Brandt Christensen på mail larc@holb.dk.

 Feedback

Sidst opdateret

09.06.2021

Ansvarlig redaktør

Mette Wallin