Årets ungdomsklub er Jernløse Badminton Klub

04-04-2023

Glæden er stor i Jernløse Badminton Klub, der har fået den flotte titel "Årets Ungdomsklub 2023".

Jernløse Badminton Klub har over 200 medlemmer, der jævnligt mødes til intense kampe og socialt fællesskab. Og de kan noget særligt.

Det er nemlig ikke mere end få uger siden, at Jernløse Badminton Klub blev hædret af DGI med titlen ”Årets Ungdomsklub” på Sjælland. Det er en flot titel, der vakte stor glæde, men den voksede endnu.

På DGI og Badminton Danmarks ”Badmintonforum” i Brøndby 1. april 2023 blev Jernløse Badminton Klub nemlig kåret igen. Denne gang var det som ”Årets Ungdomsklub” i hele Danmark. Med kåringen følger en check på 5.000 kr.

En særlig klubånd

DGI begrunder kåringen med den særlig Jernløse klubånd, der bygger på fællesskab, udvikling og badmintonglæde. Spillernes udvikling støttes, når de tilmeldes holdturneringen, individuelle turneringer, begynderturneringer og PigePower-træninger.

Begrundelsen for kåringen er blandt andet også den gejst og det fællesskab, som Jernløse Badminton Klub skaber for både spillere, forældre, trænere og frivillige. Dertil er klubben fremsynede og bidrager positivt til badmintonsporten.

Jernløse Badminton Klub er inviteret til at holde oplæg om det gode klubliv på Badmintonforum. Her fortæller formand Bjarne Næslev og Mikkel Thorning fra bestyrelsen om deres erfaringer med at skabe et godt klubmiljø med både personlige, sportslige og sociale succeser.

Senest opdateret 04-04-2023