March mod Ensomhed 2023

01aug

9. og 10. august går ”March mod Ensomhed” gennem Holbæk Kommune. Turen er en del af en rute på i alt 2.000 km, som Patrick Cakirli vandrer i den gode sags tjeneste.

Onsdag den 9. og torsdag den 10. august går ”March mod Ensomhed” gennem Holbæk Kommune. Patrick Cakirli står bag konceptet, hvor han hvert år uge 32-41 vandrer 2.000 kilometer gennem Danmark i den gode sags tjeneste.

Begivenheden sætter nemlig fokus på ensomhed og samler ind til Ensomhed Danmarks Landsindsamling.

Patrick går ikke, medmindre han har følgeskab. Har han ikke det, står han helt stille. På den måde bliver vandringen symbol på vigtigheden af fællesskab og social ansvarlighed i kampen mod ensomhed.

I år er sjette gang, at Patrick vandrer Danmark rundt, og du kan snøre vandrestøvlerne og gøre ham følgeskab, hvis du har lyst. På den måde er du med til at bakke op om kampen mod ensomhed.

Det er gratis at deltage, og du bestemmer selv, hvor og hvor langt du vil gå med.

Programmet onsdag

Onsdag den 9. august går Patrick fra Asnæs kl. 8.00 til Rådhuspladsen i Holbæk. Han er fremme omkring kl. 14.30, hvor der er velkomst samt frugt og lidt at drikke til Patrick og hans følgere.

Du kan læse mere om ruten her.

Aftenens arrangement

Senere på dagen er der gratis fællesspisning for dem, der har lyst til et måltid og en snak med hinanden.

  • Kl. 17.30: Ankomst og hjælpe med praktiske opgaver - for dem, som har lyst
  • Kl. 18.00: Velkomst og praktisk information efterfulgt af fællesspisning og hygge
  • Kl. 19.00: Kaffe/te og kage mens Patrick holder et lille foredrag om March Mod Ensomhed
  • Kl. 20.00: Farvel og tak for i aften

Der er begrænsede pladser, så der bliver frigivet et antal billetter til middagen, man kan booke på Holbæk Bibliotekernes hjemmeside her.

Der vil være:

  • spil (udlånt af Holbæk Bibliotek) og aktiviteter for børn hele aftenen
  • grillede koteletter og pølser (også kyllingepølser), kartoffelsalat, salat og brød samt sodavand og vand som menu. Der serveres ikke alkohol.
  • gode folk, der står for madlavningen - nemlig foreningen Mænds Mødesteder Holbæk.
  • måske koldt, måske varmt. Arrangementet foregår udendørs under et halvtag, så klæd dig på efter vejret.

Efterfølgende program

Torsdag den 10. august går Patrick de 36,5 km videre fra Rådhuspladsen i Holbæk Frederikssund Rådhus.

Kl. 7.30 samles de, som gerne vil følge Patrick god på vej. Svinningebageren giver et stykke kringle, og Holbæk Kommune giver kaffe og te, mens Patrick byder velkommen og giver lidt praktiske informationer om turen.

Kl. 8.00 starter turen mod Frederikssund. Du kan følge turen live på Facebook og se hele ruten her, og du kan desuden læse mere om turen her.

Når Patrick er helt i mål i midten af oktober, har han gået fra Nexø på Bornholm, over Sjælland og Fyn til Sønderborg og Hjørring i Jylland.

Senest opdateret 01-08-2023