TV2 ØST Løbet kommer til Holbæk

24-01-2023

Til foråret kommer TV2 ØST Løbet til Holbæk Kommune, så sæt kryds i kalenderen 7. maj og vær med til årets motionsfest.

Hvert år den første søndag i maj snører flere tusinde gå- og løbeglade motionister skoene, når TV2 ØST Løbet skydes i gang. Årets løb finder sted søndag den 7. maj 2023, og i år har Holbæk Kommune æren af at være værtsby.

Det sker i samarbejde med TV2 ØST, DGI Midt- og Vestsjælland og Holbæk Løbe- og Motionsklub (Holbæk LMK), der alle ser frem til at danne en festlig ramme omkring det at være aktive sammen.

”Vi glæder os meget til at byde TV2 ØST Løbet velkommen tilbage til Holbæk. Årene med Corona har vist os, hvor vigtigt det er at afholde arrangementer som disse, hvor vi sætter bevægelsesglæden og fællesskabet i fokus. Det er med til at løfte hele byen og skabe en helt fantastisk stemning,” fortæller Ole Hansen, formand for Udvalget for Kultur og Fritid i Holbæk Kommune.

Tag dine venner, familie, kolleger og idrætsfællesskaber med under armen, og mød op til en dag fuld af gode oplevelser.

Distancer og ruter

TV2 ØST Løbet er et motionsløb for alle – både store og små, trænede og nybegyndere. Og vil eller kan man ikke løbe, så er der også mulighed for at gå ruterne. Du kan vælge mellem løbedistancerne 2 km, 5 km, 10 km og halvmaraton på 21 km.

Hvis du vil gå ruterne, er det muligt på 2 km, 5 km og 10 km.

Løbet er sammensat af en række ruter, der leder deltagerne gennem bymidtens hyggelige gader og skønne naturområder, langs fjorden og forbi flere af byens smukke vartegn. 

Filmtorvet ved Kulturbiografen danner centrum for hele arrangementet. På en storskærm kan tilskuere her følge med i løbet og være med til at skabe en fantastisk stemning, når løberne krydser målstregen og får årets medalje om halsen.

Tilmelding

Tilmeldingen er nu åben. Læs mere og tilmelding ved at klikke her.

Med i billetprisen følger blandt andet en t-shirt samt årets flotte medalje. Der er i 2023 et deltagermaksimum på 3.000, så vent ikke for længe med at sikre dig et startnummer.

Senest opdateret 24-01-2023