Hvem skal have CSR-prisen?

08-03-2023

Tre kandidater er nu udvalgt i kampen om at modtage Holbæk Kommunes CSR-pris 2023. Se hvem det er og stem på din favorit.

Virksomheder i Holbæk Kommune, der gør en indsats for, at mennesker med fysiske, psykiske eller sociale udfordringer bliver en del af arbejdsmarkedet, skal anerkendes. Derfor uddeler Holbæk Kommune i foråret 2023 en CSR-pris, hvor formålet er at hylde virksomhederne for deres indsats og inspirere andre til at gøre det samme.

Frem til den 15. februar har borgere og virksomheder kunnet indstille virksomheder til at komme i betragtning til CSR-prisen. Et bedømmelsesudvalg har gennemgået alle de indkomne forslag og efterfølgende udvalgt tre virksomheder:

  • Bauhaus Holbæk
  • EBH Byg
  • Gislinge Mureren

Hvem skal have CSR-prisen?

Det kan du være med til at afgøre. Via linket herunder kan du se en kort video med hver af de tre kandidater. Og her kan du også afgive din stemme, hvilket skal gøres senest onsdag den 22. marts.

Vinderen afsløres til vores jobmesse, der afholdes tirsdag den 28. marts i BOXEN, Østre Havnevej 11, 4300 Holbæk.

Se videopræsentation af kandidaterne og afgiv din stemme

Fakta om Holbæk Kommunes CSR-pris

  • CSR er en forkortelse for Corporate Social Responsibility, der handler om virksomheders frivillige arbejde med miljømæssige eller sociale forhold.
  • Indenfor beskæftigelsesområdet handler social ansvarlighed om at tage ansvar for virksomhedens nuværende ansatte med forebyggelse og fastholdelse, samt inklusion af udsatte ledige, der har svært ved at varetage et ordinært job.
  • Holbæk Kommune uddeler for første gang prisen for socialt ansvar til virksomheder, som gør en forskel for borgere på kanten af arbejdsmarkedet.
  • Virksomheder er blevet indstillet via kommunens hjemmeside, hvorefter en særligt nedsat udvælgelseskomité har udvalgt tre virksomheder. Herefter bliver det muligt at stemme på den virksomhed, som man synes fortjener prisen.
  • Den endelige vinder kåres til en jobmesse for mennesker med fysiske, psykiske eller sociale udfordringer, der afholdes tirsdag den 28. marts 2023 i BOXEN, Østre Havnevej 11, 4300 Holbæk.
  • Hvis du som virksomhed ønsker at vide om at inkludere mennesker med fysiske, psykiske eller sociale udfordringer ind på din arbejdsplads, kan du tage kontakt til Holbæk Kommunes Virksomhedsservice telefon 72 36 31 31 eller kontakte seniorkonsulent Elin Birk, telefon 72 36 26 72 og e-mail elbir@holb.dk.
Senest opdateret 08-03-2023