Webinar om fælles lokal varmeløsning

10-11-2023

Holbæk Kommune og Energistyrelsen/SparEnergi afholder onsdag den 15. november webinar om, hvordan du kommer godt i gang med etablering af fælles lokale varmeløsninger, og hvordan en typisk proces ser ud.

Webinaret er relevant for dig, der bor i et område, hvor der ikke er planer om fjernvarme, og er interesseret i at tage initiativ til at danne en lokal gruppe, som vil arbejde for etablering af en fælles varmeløsning i dit lokalområde.

Deltag i webinaret onsdag den 15. november kl. 19.00-20.30 og bliv klogere på, hvilke overvejelser I skal gøre jer i fællesskab, hvis I overvejer at etablere en fælles varmeløsning.

Til webinaret præsenteres følgende emner:

  • Organisering
  • Økonomi
  • Opvarmningsmuligheder
  • Kommunens rolle

Til inspirationsmødet deltager varmeplanlægger fra Holbæk Kommune, Julie, som vil fortælle om muligheder for at ansøge om rådgiverhjælp igennem kommunen til at starte en proces for etablering af en fælles varmeløsning i et lokalområde, samt om vilkår for at få tildelt rådgiverhjælp. Derudover deltager Energistyrelsen/SparEnergis rådgiver, Bjarke, der vil præsentere den overordnede proces for etablering af en mindre fælles varmeløsning.

Aftenens program

19.00-19.10 Holbæk Kommune byder velkommen
19.10-20.00 Oplæg om proces for etablering af en fælles varmeløsning fra energirådgiver Bjarke, Energistyrelsen/SparEnergi
20.00–20.10 Oplæg fra Holbæk Kommune om, hvordan en varmegruppe ansøger om rådgiverhjælp
20.10–20.30 Afrunding samt spørgsmål

Tilmelding

Tilmeld dig (eksternt link)

Når du tilmelder dig til webinaret, får du tilsendt et link, som giver dig adgang til mødet.

Information om pulje

Anledningen for mødet er, at Holbæk Kommune åbner en pulje, som borgergrupper kan søge, hvis de ønsker rådgiverhjælp til at undersøge muligheder for at etablere en fælles varmeløsning i deres område. Puljen kan kun søges, hvis jeres boliger er i et område, hvor der ikke er planer om fjernvarme. Puljen er åben frem til den 1. februar 2024.

Læs om vilkår for at modtage rådgiverhjælp samt ansøge om rådgiverhjælp

Hvis du har spørgsmål omkring puljen eller energi, er du velkommen til at kontakte kommunens varmeplanlæggere mandag-fredag kl. 9-13 på telefon 72 36 73 77 eller sende os en mail til energi@holb.dk.

Senest opdateret 18-04-2024