Spring til indhold

Bliv Vild Have-mentor

Er du vild med naturen, og har du lyst til at lære fra dig? Så bliv en af Holbæk Kommunes Vilde Have-mentorer.
30.06.2021

Som vild have-mentor bliver du en afgørende del af Holbæk Kommunes indsats for den vilde natur, hvor vi hjælper borgerne med at skabe mere liv i haven og i den bynære natur. Sammen gør vi naturen vild, hvor vi bor, ved at skabe bedre levesteder for insekter og dyr.

Vil du være Vild Have-mentor, får du et spændende halvdagskursus, hvor du bliver klædt godt på til at gå forrest og skabe biodiversitet og mere liv i haven og i den bynære natur.

På kurset får du samtidig redskaberne til at arrangere fælles indsatser i dit lokalområde for at gøre naturen vild, hvor du bor.

Samtidig bliver du en del af et netværk af Vild Have-mentorer i Holbæk Kommune, hvor I sammen kan udveksle erfaringer og inspirere hinanden. Når du har fuldført kurset, får du et flot kursusbevis.

Din opgave som Vild Have-mentor

Som uddannet Vild Have-mentor stiller du din viden til rådighed for andre ved at arrangere mindst et og gerne flere lokale arrangementer, der skal inspirere endnu flere til at give biodiversiteten et løft. Det kan være, at du viser din vilde have frem, arrangerer guidede ture i lokalområdet for at tjekke biodiversiteten ud, eller at I sammen laver kvashegn og insekthoteller.

Læs mere og tilmeld digFeedback

Sidst opdateret

30.06.2021

Ansvarlig redaktør

Mette Wallin