Spring til indhold

Info om ny affaldsbeholder i Holbæk Kommune

Der er i 2021 kommet en ny Bekendtgørelse om affald, som bl.a. siger, at husstande skal sortere affald i 10 fraktioner. Derfor har Kommunalbestyrelsen i Holbæk Kommune vedtaget nye affaldsordninger for kommunens borgere.
31.01.2022

Bor du i Holbæk Kommune kan du snart byde et nyt medlem af affaldsfamilien velkommen. Den nye affaldsbeholder er en del af Holbæk Kommunes nye udvidet affaldsordning, som skal bidrage til, at endnu mere affald bliver genanvendt.

Den 1. juni 2022 træder den udvidede affaldsordning i kraft i Holbæk Kommune. Det betyder, at alle husstande i kommunen i løbet af foråret modtager en ny affaldsbeholder til pap og en miljøkasse til farligt affald. Desuden skal mad- og drikkekartoner fremover sorteres i samme beholder som plast.

Den nye affaldsordning bliver indført som følge af Folketingets beslutning om at ensrette affaldssorteringen i Danmark for at sikre endnu mere genanvendelse.

De første husstande i Holbæk Kommune vil modtage deres nye affaldsbeholder efter påske.

Fors A/S har derfor udarbejdet et informationsbrev, som netop i samarbejde med Holbæk Kommune er sendt ud til alle borgere over 18 år.

Hvis du har spørgsmål til informationsbrevet eller affaldshåndtering i øvrigt, kan du kontakte Fors A/S på fors@fors.dk eller telefon 70 20 20 66.

Læs mere om den nye affaldsordning på Fors' hjemmesideFeedback

Sidst opdateret

31.01.2022

Ansvarlig redaktør

Mette Wallin