Holbæk Kommune har rundet 70.000 borgere

Holbæk Kommune vokser. Der har aldrig været flere borgere, og i starten af februar rundede kommunen 70.000 indbyggere.
04.02.2016

Onsdag aften besøgte Holbæk Kommunes borgmester Søren Kjærsgaard 31-årige Tascha Kaltoft Rasmussen, der netop er flyttet til Knabstrup med sin kæreste og hans datter.

Tascha Kaltoft Rasmussen er både en af mange, og samtidig noget helt særligt. På den ene side er hun én af de knap 1.000 mennesker, Holbæk Kommune er vokset med siden begyndelsen af 2015.

På den anden side blev netop hun borger nummer 70.000 i Holbæk Kommune. Og derfor mødte borgmesteren onsdag aften op med blomster og gaver.
”Vi har gennem 2015 kunnet se, at vi med stormskridt nærmede os de 70.000. Det ville vi selvfølgelig gerne markere ved at besøge den borger, der blev nummer 70.000. Som borgmester er det naturligvis helt fantastisk at vi vokser som kommune. Jeg håber og tror, udviklingen fortsætter, og den gode nyhed er, at der er plads til endnu flere her i kommunen,” siger Søren Kjærsgaard.

Borgmesteren kunne heller ikke lade være med at glæde sig over, at Tascha Kaltoft Rasmussen har sit eget firma, der tilbyder fodpleje til blandt andre ældre.
”Vi er glade for alle nye borgere, der beslutter sig for at komme til Holbæk Kommune. Men som borgmester kan jeg da ikke lade være med at glæde mig over, at vi udover Tascha og hendes familie også kan glæde os over en ny virksomhed,” siger Søren Kjærsgaard.

Tascha Kaltoft Rasmussen, der oprindeligt stammer fra Vejen i Jylland, er flyttet til Holbæk Kommune fra Roskilde Kommune. For hende er det ikke noget problem at være flyttet fra en større by og ud på landet.

”Jeg kan godt lide roen herude. Der er højt til himmelen, og når jeg vågner hver morgen, kan jeg kigge ud på naturen og nyde den. Jeg føler ikke, at jeg har mistet noget ved at flytte lidt længere ud på landet, og der er jo ikke langt til skole, indkøb og fritidsmuligheder. Og vil vi en tur til Holbæk eller Jyderup, så tager det altså ikke lang tid at komme dertil i bil,” fortæller hun, og nævner, at hun nu også glæder sig til at kunne servicere kommunens ældre med sin udekørende fodplejeklinik.Feedback

Sidst opdateret

01.06.2017

Ansvarlig redaktør

Mette Wallin