Spring til indhold

KL forhandler kontrakter med kommunale direktører

PRESSEMEDDELELSE Kontrakter med kommunens direktører forhandles af KL og den forhandlingsberettigede organisation. Derfor henviser vi til at kontakte KL, hvis der er spørgsmål i forbindelse med ansættelse og afskedigelse af kommunale direktører.

Holbæk Kommune er blevet bekendt med, at flere medier vil bringe historier om kommunale chefer og direktørers løn- og ansættelsesvilkår, herunder godtgørelse ved fratrædelse.

I den forbindelse ønsker Holbæk Kommune at gøre opmærksom på, at kontrakter med kommunens direktører, herunder den administrerende direktør, forhandles af KL og den forhandlingsberettigede organisation. KL som repræsentant for den kommune, der ansætter, og den forhandlingsberettigede organisation som repræsentant for medarbejderen.

Holbæk Kommune skal således – ved både ansættelse og afskedigelse – følge de aftaler og vilkår, som de to forhandlingsparter er nået frem til.

På den baggrund henviser Holbæk Kommune til at kontakte KL, hvis der er spørgsmål i forbindelse med ansættelse og afskedigelse af kommunale direktører.  Feedback

Sidst opdateret

23.01.2018

Ansvarlig redaktør

Mette Wallin