Spring til indhold

Krav om mundbind eller visir i Borgerservice og jobcenter

Fra mandag den 9. november er det et krav at bære mundbind eller visir i Borgerservice og jobcenter i Holbæk Kommune.
08.11.2020

Fra mandag den 9. november er det et krav at bære mundbind eller visir i Borgerservice og jobcenter i Holbæk Kommune.

Myndighederne har besluttet, at det fra mandag den 9. november er et krav at bære mundbind eller visir i Borgerservice og på jobcentre i hele landet.

Det betyder, at du fra mandag den 9. november skal bære mundbind eller visir, når du besøger Holbæk Kommunes Borgerservice eller jobcenter.

I Borgerservice er der tilgængeligt håndsprit og afskærmning foran alle skranker.

Kravet om mundbind eller visir omfatter tillige medarbejderne og andre personer, der er tilknyttet det pågældende lokale og har kontakt til kunder, brugere, tilskuere og lignende. Kravet om mundbind eller visir omfatter ikke medarbejdere, der opholder sig i et aflukket rum eller bag en afskærmning, hvortil alene medarbejdere med videre har adgang.

Kravet kan undtagelsesvist fraviges, hvis der er en anerkendelsesværdig årsag. Det kan f.eks. være under samtale med personer, der mundaflæser, eller hvis mundbindet eller visiret giver vejrtrækningsbesvær eller kvælningsfornemmelser. Kravet om mundbind eller visir gælder ikke personer med nedsat bevidsthedsniveau, fysiske eller mentale svækkelser eller andet, der gør, at de ikke er i stand til at bære mundbind eller visir.

Du kan læse mere om undtagelser for brug af mundbind her.Feedback

Sidst opdateret

08.06.2021

Ansvarlig redaktør

Mette Wallin