Spring til indhold

Fire dage uden Digital Post fra myndighederne

Varslet om, at man ikke kan modtage eller besvare Digital Post fra offentlige myndigheder i fire dag er udskudt.
18.11.2021

Det nye Digital Post fra offentlige myndigheder, som var planlagt til at gå i luften den 30. november 2021, udsættes til første kvartal 2022. Indtil da vil borgere og virksomheder fortsat modtage Digital Post fra det offentlige i e-Boks, på borger.dk og Virk, som de plejer.

Læs mere om årsagen til udskydelsen her

 

Fra fredag den 26. november til og med mandag den 29. november kan du ikke modtage eller besvare Digital Post fra offentlige myndigheder. Begge dage inklusive.

I de fire dage kan du fortsat:

  • Logge ind med NemID eller MitID på borger.dk og e-Boks og læse den post, du tidligere har udvekslet med offentlige myndigheder.
  • Modtage post fra de virksomheder, som du har givet tilladelse til at sende til dig i e-Boks.


Myndighederne er orienterede om, at de ikke kan sende Digital Post til dig i de dage.

Fra tirsdag den 30. november kan du igen modtage og besvare Digital Post fra offentlige myndigheder. Du logger ind med NemID eller MitID, som du plejer.

Hvorfor?

Årsagen til, at Digital Post lukker ned i de fire dage er, at kommunikationen mellem borgere og myndigheder skal flyttes over på en ny løsning. Al den post, der allerede er sendt og modtaget bliver flyttet med, så for at sikre, at der ikke går noget tabt, vil der altså være lukket for afsendelse og modtagelse af ny post i de fire dage.

Fremover kan du læse Digital Post fra offentlige myndigheder flere steder


Du kan i dag læse Digital Post fra offentlige myndigheder på borger.dk og i e-Boks. Det kan du også fremover. Og som noget nyt kan du fra den 30. november også læse posten i den nye Digital Post-app samt på mit.dk. Du kan naturligvis frit vælge, hvor du vil læse din Digital Post.

Som borger skal du ikke gøre noget for at kunne læse din post flere steder.

Hvis du har spørgsmål

Hvis du vil vide mere om platformene, hvor du kan læse Digital Post efter den 30. november, kan du læse mere her: borger.dk/digitalpostFeedback

Sidst opdateret

25.11.2021

Ansvarlig redaktør

Marianne Staby Frost