Spring til indhold

Få en Solsikkesnor i Borgerservice

Solsikkeprogrammet er et tilbud til personer med usynlige handicap. Fra i dag kan du hente Solsikkesnoren i vores Borgerservcie på Jernbanevej i Holbæk.
13.11.2023

Med Solsikkesnoren kan man give et signal til omverdenen om, at der kan være særlige behov, der skal tages hensyn til. Solsikkesnoren giver fx et signal til medarbejdere og alle andre om, at der kan være behov for ekstra tid, tålmodighed eller hjælp.

Det er langtfra alle handicap, der kan ses. Nogle er nemlig usynlige, fx autisme, ADHD, talehandicap, ordblindhed, nedsat hørelse, hjerneskade, psykiske sygdomme, demenssygdomme mv. At leve med et usynligt handicap kan gøre hverdagen krævende. Andre mennesker kan have svært ved at forstå de udfordringer, man står i - netop fordi udfordringerne ikke kan ses.

Der findes ingen liste over usynlige handicap. Så hvis du føler, at det vil hjælpe dig at gå med Solsikkesnoren, er du velkommen til at benytte dette tilbud.

Kom forbi Borgerservice og få en Solsikkesnor. Det kræver ikke tidsbestilling. Du kan trække et nummer i Borgerservice. Bare kig efter Solsikkesymbolet på vores stander.

Læs mere om solsikkeprogrammetFeedback

Sidst opdateret

13.11.2023

Ansvarlig redaktør

Mette Wallin