Spring til indhold

Åbent Hus i Holbæk Sportsby

Fonden Holbæk Sportsby inviterer alle interesserede til ”Åben Sportsby”, Sports Allé 1, 4300 Holbæk lørdag den 14. april 2018 i tidsrummet kl. 13.00-15.00.
05.04.2018

Kom og få et godt indtryk af Multihallen, Tennishallen, Badmintoncentret og området, hvor Holbæk Kommunes Sundheds- og genoptræningscenter vil få base.

Efter en kort velkomst kl. 13.10 vil det være muligt at gå rundt på egen hånd. Det er imponerende volumener og arealer, og blandt andet vil det være interessant er at se det kommende svømmecenter, hvor bassinerne er ved at blive samlet. Svømmecentret i Holbæk Sportsby byder på 50 m bassin, der kan opdeles i 2-4 bassiner. Der kommer også et familiebassin på 20 meter med en mindre wellnessafdeling og en børneafdeling. Der kommer en vandrutchebane med eget landingsbassin til børnene, og endelig tilbyder Holbæk Sportsby borgerne et 72 m2 varmtvandsbassin. Der vil være saunafaciliteter, så svømmecentret bliver i sandhed spændende og attraktivt.

Siden første spadestik den 15. september 2016 er der sket rigtig meget med fremdriften i byggeriet af Holbæk Sportsby. Invitér derfor familie, naboer og andre venner og interesserede på et par hyggelige timer, hvor Holbæk Sportsby kan besigtiges, og man selv kan konstatere den øjeblikkelige status på byggeriet. Der bliver mulighed for at nyde en god kop kaffe og et glas friskpresset appelsinjuice.

I de kommende måneder frem mod den 1. januar 2019 vil der blive afholdt flere ”Åben Sportsby” arrangementer, så alle interesserede får mulighed for at følge byggeriet på tætteste hold.Feedback

Sidst opdateret

19.06.2019

Ansvarlig redaktør

Mette Wallin