Spring til indhold

Fiskekonkurrence i fjordlandet

Store stangfangede havørreder, enestående naturoplevelser og til de særligt dygtige også præmier. Det er ingredienserne når Fishing Zealand, som Holbæk Kommune er en del af, arrangerer fiskekonkurrence i Fjordlandet.
28.09.2018

Den 5. til 7. oktober fyldes de gode fiskepladser i Roskilde- og Isefjorden igen med håbefulde lystfiskere på jagt efter den helt store havørred. Det sker, når der for syvende gang arrangeres Fjordlandet Open.

Startskud og afslutning i Holbæk

Det hele starter fredag den 5. oktober klokken 18.00 på Værftscafeen i Holbæk. Her vil der være masser af fiskesnak, boder med lokale fiskeforeninger, oplæg og en tale af Holbæk Kommunes borgmester Christina Krzyrosiak Hansen.

Selve fiskekonkurrencen starter lørdag morgen kl. 00.01 og slutter søndag kl. 16.00, hvorefter der kl. 17.00 er afslutningsceremoni og præmieoverrækkelse på Værftscafeen.

Frivillig Catch and Release

Fjordlandet Open er Danmarks eneste fiskekonkurrence, hvor man har mulighed for frivillig Catch and Release.

Det vil sige, at man kan vinde præmien, selvom man sætter fisken ud igen. Man skal bare tage et billede af fisken med et målebånd og sende det til arrangørerne.

Du kan stadig nå at tilmelde dig

Du kan finde mere information og tilmelde dig på konkurrencens hjemmeside www.fjordlandetopen.dk. Her kan du også se den fine præmieliste.

På konkurrencens Facebook-side https://www.facebook.com/fjordlandetopen/ kan du løbende holde dig opdateret med de flotte fangster og billeder.Feedback

Sidst opdateret

03.10.2018

Ansvarlig redaktør

Mette Wallin