Spring til indhold

Forslag for Boliger ved Gl. Ringstedvej, Holbæk Vest i høring

Kommunalbestyrelsen har vedtaget forslag til lokalplan 2.84 for Boliger ved Gl. Ringstedvej, Holbæk Vest (revideret forslag) den 27. juni 2018 til udsendelse i offentlig høring.
02.07.2018

Udarbejdelsen af lokalplanen er sket på baggrund af et konkret boligprojekt, hvor Lejerby A/S, ønsker at bygge lejeboliger på området. Planområdet omfatter et areal på ca. 1 ha og er beliggende i Holbæk Vest på et hjørneareal vest for Valdemar Sejrsvej og nord for Gl. Ringstedvej. Lokalplanen er inddelt med et byggefelt A og et byggefelt B.

På baggrund af høringssvar til det oprindelige planforslag, samt en supplerende høring er lokalplanen blevet revideret i en sådan grad, at det kræver et nyt lokalplanforslag. Den primære ændring består i, at boligblokken i byggefelt B sænkes fra 4 til 3 etager og der tilføres en ekstra opgang for at opnå det samme antal boliger i lokalplanområdet og derved den samme grad af byfortætning.

Høring

Forslaget er i høring fra den 2. juli 2018 til den 27. august 2018. 

Vær opmærksom på, at såfremt du oplyser din adresse i et høringssvar samtykker du, at disse oplysninger må blive offentliggjort. Mailadresser og telefonnummer oplyses ikke.

Læs mere om planprocessen

Se lokalplanforslag 2.84Feedback

Sidst opdateret

05.07.2018

Ansvarlig redaktør

Camilla O'Leary