Spring til indhold

Informationsmøde om bredbåndspulje

Energistyrelsen inviterer til informationsmøde om Bredbåndspuljen 2019. Det afholdes onsdag d. 8. maj i Holbæk.
12.04.2019

Snegler dit internet sig af sted? Så kom til Energistyrelsens informationsmøde og hør nyt om Bredbåndspuljen 2019. Det er nemlig nu, at I skal i gang med at forberede et lokalt bredbåndsprojekt, hvis I skal søge om tilskud fra bredbåndspuljen i år.

Mødet afholdes onsdag d. 8. maj, kl. 16-18 på Kanalstræde 2, 4300 Holbæk.

Tilmelding foregår ved at sende en e-mail til tele@ens.dk med oplysning om, hvem der kommer, og hvilket møde I vil deltage i. Tilmeldingsfristen er mandag d. 6. maj 2019.

Tre betingelser skal være opfyldt for at kunne søge tilskud fra bredbåndspuljen:

  • Adresserne skal være tilskudsberettigede. Det vil sige, at den maksimale hastighed på adressen ikke må være højere end 10 Mbit/s i download og/eller 2 Mbit/s i upload.
  • Det mindste antal adresser, der kan søges tilskud til er to, men gerne flere. Jo flere adresser, jo mere attraktivt vil det være for bredbåndsudbyderne. Erfaringerne fra første runde viste, at det kan være vanskeligt at få tilbud, hvis man er under 15 adresser. Det er ikke muligt at søge tilskud som enkeltperson. Læs mere nedenfor om, hvordan du laver et projektområde.
  • At man er en sammenslutning eller danner en sammenslutning. Det er den eller ens kommune, der kan ansøge om tilskud til projektet fra puljemidlerne. Du kan læse mere i ”Spørgsmål og svar” om, hvordan man danner en sammenslutning.

Det er vigtigt, inden man går i gang med sit projekt at gøre sig klart, at det kræver tid og ressourcer. Overvej om I er flere, der kan gå sammen om arbejdet med at få fundet og kontaktet de tilskudsberettigede adresser, der ønskes at søge tilskud til.

Du kan læse mere om puljen herFeedback

Sidst opdateret

04.05.2020

Ansvarlig redaktør

Mette Wallin