Spring til indhold

Fordebat for et naturområde ved Skarresø

Holbæk Kommune igangsætter nu kommune- og lokalplanlægning for et naturområde ved Skarresø. Igangsættelsen sker i overensstemmelse med Jyderup Handleplan, der foreslår en større anvendelse af området til rekreative formål.
19.09.2019

Planområdet omfatter et areal på ca. 5,26 ha og er beliggende i den sydøstlige del af Jyderup by grænsende ned mod Skarresø. 

Forslag til kommuneplantillæg nr. 10 kommer til at udlæggeområdet til fritidsformål med områdets stærke natur- kultur- og landskabsværdier som omdrejningspunkt.
Lokalplanforslag nr. 11.21 vil have bestemmelser om områdets indretning, således at anlæg passes ind i den naturskønne omgivelser. 

Høring og borgermøde

Forslagene er i høring fra den 19. september 2019 til den 18. oktober 2019..

Du er velkommen til det offentlige møde om forslagene 10. oktober klokken 20.00 – 21.30 i den gamle byrådssal, Skarridsøgade 37, hvor du kan høre mere om planlægningen og deltage i den offentlige debat. 

Vær opmærksom på, at såfremt du oplyser din adresse i et høringssvar samtykker du, at disse oplysninger må blive offentliggjort. Mailadresser og telefonnummer oplyses ikke.

Læs mere om planprocessenFeedback

Sidst opdateret

08.10.2019

Ansvarlig redaktør

Marie Jørgensen