Spring til indhold

Fordebat for Filmtorvet i Holbæk

Holbæk Kommune igangsætter nu kommune- og lokalplanlægning for Filmtorvet i Holbæk. Igangsættelsen sker på baggrund af Kommunalbestyrelsens ønske om at gøre området ved Filmtorvet til et permanent offentligt havnetorv.
27.02.2019

Planområdet omfatter et areal på ca. 5,3 ha og er beliggende i den østlige del af havneområdet i Holbæk by. Arealet ved Filmtorvet er i dag udlagt som et midlertidigt offentligt rekreativt byrum. Denne anvendelse af arealet ønskes gjort permanent, ved gennemførelse af ny lokalplanlægning, i forlængelse af anbefaling fra Den Politiske Havnegruppe. Imødekommelse af dette ønske forudsætter, at der udarbejdes et forslag til kommuneplantillæg nr. 17 og lokalplanforslag nr. 1.54.

Du er velkommen til det offentlige møde om forslagene torsdag den 7. marts 2019, kl. 19.30 – 21.00. på Holbæk Bibliotek, Nygade 9, 4300 Holbæk.

Vær opmærksom på, at såfremt du oplyser din adresse i et høringssvar samtykker du, at disse oplysninger må blive offentliggjort. Mailadresser og telefonnummer oplyses ikke.

Læs mere om planprocessen 



Feedback

Sidst opdateret

21.03.2019

Ansvarlig redaktør

Maya Camilla Bluhme