Spring til indhold

Fordebat revideret plangrundlag for erhvervsområdet omkring Børstenbindervej

Holbæk Kommune har igangsat udarbejdelsen af et revideret plangrundlag for erhvervsområdet omkring Børstenbindervej. Du kan give dine inputs.
30.04.2019

Der er overvejelser om, at det reviderede plangrundlag skal give mulighed for at etablere tungere erhverv i en virksomhedsklasse 4-5 inden for området omkring Børstenbindervej. Den konkrete virksomhedsklasse afhænger dog af afstanden til eksisterende boliger. Samtidig er der overvejelser om, at muligheden for fremtidige nye boliger skal udgå, idet der ved blanding af bolig og erhverv kan opstå miljøkonflikter.

Har du idéer og forslag til den kommende planlægning?

Holbæk Kommune vil gerne have dine bidrag til det videre arbejde. Nedenfor er nævnt nogle spørgsmål, men du er velkommen til at bidrage med andre idéer og forslag.

Hovedspørgsmålene er:

Hvordan synes jeg, at området skal udvikle sig?
Hvilke særlige kvaliteter i området, som skal bevares?
Hvad ønsker jeg at ændre?

Høring og borgermøde

Forslaget er i høring fra den 30. april 2019 til og med den 28. maj 2019

Du er velkommen til det offentlige møde om forslaget den 16. maj 2019 kl. 17.00 - 18.30, i kantinen på Kanalstræde 2. 4300 Holbæk

Vær opmærksom på, at såfremt du oplyser din adresse i et høringssvar samtykker du, at disse oplysninger må blive offentliggjort. Mailadresser og telefonnummer oplyses ikke.

Læs mere om planprocessen Feedback

Sidst opdateret

13.11.2019

Ansvarlig redaktør

Marie Jørgensen