Spring til indhold

Søg støtte til landsbyfornyelse

Du kan søge støtte til nedrivning eller istandsættelse til dit hus gennem puljen til Landsbyfornyelse. Der er infomøde om puljen 18. august 2021, hvor du kan høre mere om mulighederne.
09.07.2021

I puljen til landsbyfornyelse kan du søge om støtte til udvendig istandsættelse af blandt andet boliger og forsamlingshuse samt til nedrivning af nedslidte og skæmmende bygninger. Støtten kan anvendes i byer med færre end 4.000 indbyggere og i det åbne land.

Er du interesseret i at høre nærmere, kan du komme til infomøde om landsbyfornyelse i

Ugerløse forsamlingshus onsdag d. 18. august 2021 kl. 18.30 – 20.00.

Det er nødvendigt at tilmelde sig mødet, og det kan du gøre ved at sende en mail til: byfornyelse@holb.dk.

Det åbne land og mindre byer

I Holbæk Kommune vil vi gerne understøtte en positiv udvikling i det åbne land og i de mindre byer ved at gøre brug af midler, som staten giver til landsbyfornyelse. Du kan som bygningsejer af et ældre hus derfor søge om støtte til nedrivning eller istandsættelse.

Det er afgørende, at projektet har en kulturhistorisk værdi, hvis du søger om støtte til istandsættelse. Hvis du søger om støtte til nedrivning af en faldefærdig bygning eller oprydning på en boliggrund er det afgørende, at projektet har en synlig effekt på omgivelserne og forbedrer oplevelsen af et område for andre end ejeren selv.

Vi har i Holbæk Kommune tidligere støttet en lang række af projekter, blandt andet nænsom renovering af murværk, udskiftning af stråtag, renovering af pudsede facader, udskiftning af vinduer og døre, og nedrivning af faldefærdig kro.

Læs mere om landsbyfornyelse og infomødet her.Feedback

Sidst opdateret

09.07.2021

Ansvarlig redaktør

Maya Camilla Bluhme