Spring til indhold

Genåbning af idrætsanlæg må vente lidt

Holbæk Kommune går i takt med Sundhedsstyrelsen og Regeringen, når det handler om genåbning af idrætsanlæg. Det betyder, at kommunens idrætsanlæg stadig holder lukket.
14.04.2020

Foråret er her, vejret er godt og medlemmer af idrætsforeningerne rundt om i Holbæk Kommune glæder sig til at komme i gang med deres idræt. Særligt udøverne af udendørssportsgrene som fx golf og ridning ser frem til at kunne komme i gang igen, hvilket er helt forståeligt.

Genåbner i takt med myndighedernes retningslinjer

Holbæk Kommune har valgt at følge Sundhedsstyrelsens og Regeringens retningslinjer for, hvornår kommunens aktiviteter og faciliteter bliver genåbnet. Og her er meldingen stadig, at såvel indendørs som udendørs idrætsfaciliteter skal forblive lukket. En beslutning, som idrættens to hovedforbund, DIF og DGI, bakker op om.

Så snart sundheds-myndighederne og regeringen melder ud, at kommunernes idræts-faciliteter kan åbnes for borgerne, vil Holbæk Kommune åbne idrætsanlæggene, så hurtigt som overhovedet muligt.

Kontakt til Kultur og Fritid

Kontakt til Kultur- og Fritidssekretariatet kan ske på e-mail kulturogfritid@holb.dk eller på telefon 72 36 36 36. 

Her kan du holde dig orienteret om udviklingen

Myndighedernes retningslinjer opdateres løbende. Vi anbefaler derfor, at du til enhver tid følger med på www.coronasmitte.dk, så du får de helt aktuelle anvisninger.

Ligeledes kan du følge med i udviklingen på Holbæk Kommunes særlige Corona-hjemmeside.

 Feedback

Sidst opdateret

04.05.2020

Ansvarlig redaktør

Mette Wallin