Spring til indhold

Information til alle frivillige foreninger, sportshaller og kulturinstitutioner

Haller, kulturhuse m.m. i Holbæk Kommune har været lukkede til og med mandag den 8. juni på baggrund af Regeringens tiltag for at afbøde og forsinke udbredelsen af coronasmitte - men er nu i gang med at genåbne.
12.03.2020

Opdatering pr. 17. juni

På grund af den aktuelle Corono-situation skal ALLE personlige fremmøder hos Kultur- og Fritidssekretariatet aftales på forhånd. Ring (72 36 36 36) eller skriv (kulturogfritid@holb.dk) inden fremmøde!

 

Opdatering pr. 8. juni

Regeringen har meldt ud, at de indendørs idrætter og anden foreningsliv igen kan åbne op for deres aktiviteter. Holbæk Kommune er derfor i fuld gang med at planlægge genåbningen af de indendørs faciliteter.

 

Opdatering pr. 7. maj

Regeringen har på dagens pressemøde meldt ud, at bibliotekerne fra den 18. maj kan åbne op for ind- og udlån. Ved samme lejlighed bebudede regeringen, at man kan genoptage udendørs idrætsliv. Regeringen vurderer, at der under de gældende regler, kan gennemføres sundhedsmæssigt forsvarlige aktiviteter udendørs.

 

Som en del af tiltagene til bekæmpelse af coronasmitte har alle indendørs kulturinstitutioner og fritidstilbud (herunder sportshaller) været lukkede til og med mandag den 8. juni 2020 - men er nu i gang med at genåbne.

Læs den uddybende forklaring her

Udendørs aktiviteter kan genoptages

Det er igen blevet tilladt at deltage i udendørs aktiviteter, så længe man overholder retningslinjerne fra sundhedsmyndighederne samt de anbefalinger, der er givet fra de forskellige idrætsforbund. Holbæk Kommune har derfor genåbnet de udendørs idrætsfaciliteter.

Du kan følge med i genåbningen af disse på dette link.

Indendørs aktiviteter kan genoptages

Det er igen blevet tilladt at deltage i indendørs aktiviteter, så længe man overholder retningslinjerne fra sundhedsmyndighederne samt de anbefalinger, der er givet fra de forskellige idrætsforbund. Holbæk Kommune er derfor i gang med at genåbne de indendørs idrætsfaciliteter.

Du kan følge med i genåbningen af disse på dette link.

 

 

I Holbæk Kommune har vi planlagt en række kurser i marts-juni måned for vores frivillige foreninger. De kurser er blevet udskudt og vil blive genudbudt på et senere tidspunkt, når der igen er mulighed for at mødes i større forsamlinger.

I en række foreninger vil der være behov for at udskyde planlagte generalforsamlinger. Derfor udskydes fristen for oploadning af foreningsregnskaber på foreningsportalen fra 4 måneder efter regnskabsaflæggelse til 6 måneder efter regnskabsaflæggelse. Øvrige frister for tilskud, ansøgninger til puljer og tider fastholdes uændret.

Stor tak for den omsorg, som I allerede udviser

Mange foreninger har allerede på eget initiativ aflyst deres aktiviteter. Fra Holbæk Kommunes side vil vi gerne takke for den omsorg og empati, som vi allerede kan se udvises mange steder fra i forhold til vores mest udsatte borgere.

Større arrangementer, begivenheder mv. aflyses frem til den 31. august. Dermed aflyses blandt andre SKVULP-festivalen og andre lignende arrangementer.

Her kan du holde dig opdateret på udviklingen

Myndighedernes retningslinjer opdateres løbende. Vi anbefaler derfor, at du til enhver tid følger med på www.coronasmitte.dk, så du får de helt aktuelle anvisninger.Feedback

Sidst opdateret

17.06.2020

Ansvarlig redaktør

Mette Wallin