Spring til indhold

Information til alle frivillige foreninger, sportshaller og kulturinstitutioner

Haller, kulturhuse m.m. i Holbæk Kommune er lukkede til og med mandag den 8. juni på baggrund af Regeringens tiltag for at afbøde og forsinke udbredelsen af coronasmitte.
12.03.2020

Opdatering 7. maj

Regeringen har på dagens pressemøde meldt ud, at bibliotekerne fra den 18. maj kan åbne op for ind- og udlån. Ved samme lejlighed bebudede regeringen, at man kan genoptage udendørs idrætsliv. Regeringen vurderer, at der under de gældende regler, kan gennemføres sundhedsmæssigt forsvarlige aktiviteter udendørs.

 

Som en del af tiltagene til bekæmpelse af coronasmitte vil alle indendørs kulturinstitutioner og fritidstilbud (herunder sportshaller) være lukkede til og med mandag den 8. juni 2020.

Læs den uddybende forklaring her

Udendørs aktiviteter kan genoptages

Det er igen blevet tilladt at deltage i udendørs aktiviteter, så længe man overholder retningslinjerne fra sundhedsmyndighederne samt de anbefalinger, der er givet fra de forskellige idrætsforbund. Holbæk Kommune har derfor genåbnet de udendørs idrætsfaciliteter.

Du kan følge med i genåbningen af disse på dette link.

Indendørs aktiviteter skal indstilles

Alle arrangementer med flere end 10 deltagere skal aflyses, som meddelt at de danske myndigheder.

Generelt opfordrer vi dog i Holbæk Kommune på det kraftigste til, at I også aflyser alle andre, mindre arrangementer foreløbigt frem til og med mandag den 8. juni. Dette gælder indendørs aktiviteter.

Alle kommunale idrætsfaciliteter - indendørs - er lukkede i samme periode. De udendørs faciliteter er dog blevet åbnet igen.

I Holbæk Kommune har vi tillige planlagt en række kurser i marts, april og maj måned for vores frivillige foreninger. De kurser er blevet aflyst, men vil blive genudbudt på et senere tidspunkt, når der igen er mulighed for at mødes i større forsamlinger.

I en række foreninger vil der være behov for at udskyde planlagte generalforsamlinger. Derfor udskydes fristen for oploadning af foreningsregnskaber på foreningsportalen fra 4 måneder efter regnskabsaflæggelse til 6 måneder efter regnskabsaflæggelse. Øvrige frister for tilskud, ansøgninger til puljer og tider fastholdes uændret.

Stor tak for den omsorg, som I allerede udviser

Mange foreninger har allerede på eget initiativ aflyst deres aktiviteter. Fra Holbæk Kommunes side vil vi gerne takke for den omsorg og empati, som vi allerede kan se udvises mange steder fra i forhold til vores mest udsatte borgere.

Større arrangementer, begivenheder mv. aflyses frem til den 31. august. Dermed aflyses blandt andre SKVULP-festivalen og andre lignende arrangementer.

Her kan du holde dig opdateret på udviklingen

Myndighedernes retningslinjer opdateres løbende. Vi anbefaler derfor, at du til enhver tid følger med på www.coronasmitte.dk, så du får de helt aktuelle anvisninger.

Medarbejderne i Kultur- og Fritidssekretariatet arbejder hjemmefra, men besvarer telefoner og e-mail indenfor normal åbningstid. Der kan mailes på kulturogfritid@holb.dk, og der kan ringes på 72 36 36 36.Feedback

Sidst opdateret

13.05.2020

Ansvarlig redaktør

Mette Wallin