Spring til indhold

Kommunalbestyrelsesmøde den 2. april

Kommunalbestyrelsens har aflyst deres ordinære møde den 25. marts. Derfor holder de et ekstraordinært møde den 2. april. Mødet gennemføres virtuelt.

Kommunalbestyrelsen har på grund af den aktuelle situation med corona/Covid-19 aflyst deres ordinære møde onsdag den 25. marts. Som følge heraf holder kommunalbestyrelsen et ekstraordinært møde torsdag den 2. april klokken 18.00.

Mødet gennemføres som et virtuelt møde i overensstemmelse med de nye regler på området. Politikerne vil sidde hver for sig og udelukkende have elektronisk kontakt. Der er ingen tilhørere og ingen spørgetid ved virtuelle kommunalbestyrelsesmøder. Borgere, presse og andre interesserede kan så vidt muligt følge med på KommuneTV.  

Dagsordenen for mødet offentliggøres som normalt på dagsordener.holbaek.dk  

Kommunalbestyrelsesmødet afholdes i overensstemmelse med reglerne i bekendtgørelse nr. 254 af 22. marts 2020 om mulighed for midlertidig fravigelse af regler om møder i kommunalbestyrelser og regionsråd og i disses udvalg som led i håndtering af Coronavirussygdom (COVID.19). Læs bekendtgørelsen her.

 Feedback

Sidst opdateret

04.05.2020

Ansvarlig redaktør

Mette Wallin