Spring til indhold

Nu åbner biblioteket dørene igen

PRESSEMEDDELELSE | Fra mandag d. 18. maj kan du igen komme ind på alle fire biblioteker. Vi holder åbent med personale mandag-lørdag på Holbæk Bibliotek og to dage på hvert af lokalbibliotekerne.
15.05.2020

En lidt anden hverdag venter på biblioteket, og i første omgang kan du derfor kun komme på biblioteket for at låne og aflevere materialer.

"Borgerne kan forvente en anderledes gang på biblioteket. Vi glæder os rigtig meget over igen at kunne give adgang til vores bogsamling. Der er selvfølgelig stor fokus på at minimere smitterisikoen for både borgere og medarbejdere. Derfor er der endnu ikke personlig betjening af borgerne," fortæller biblioteksleder Piet Dahlstrøm-Nielsen.

Åbningstider

Holbæk Bibliotek: Mandag-fredag kl. 11-18, lørdag kl. 10-13
Svinninge Bibliotek: Tirsdag kl. 10-15, torsdag kl. 12-17
Jyderup Bibliotek: Mandag kl. 12-17, torsdag kl. 10-15
Tølløse Bibliotek: Tirsdag kl. 12-17, fredag kl. 10-15

Bibliotekaren er her stadig

Har du brug for personlig hjælp, er bibliotekaren her dog stadig! På bibliotekets hjemmeside kan du booke til en online vejledning, eller du kan kontakte den online spørgetjeneste Biblioteksvagten.dk, hvor du kan få hjælp til opgaveskrivning, litteratursøgning m.m.

Aflevér kvit og frit

”Hvad gør jeg med de bøger jeg har derhjemme – er der kommet bøde på?” Mange borgere har spurgt til det i lukkeperioden. Materialer du har lånt før d. 18. maj, kan afleveres uden gebyr frem til d. 18. juni.

Populære online tilbud

Noget godt har corona-lukkeperioden dog også ført med sig. Piet Dahlstrøm-Nielsen forklarer:

”Vores brugere har været glade for at benytte de digitale tilbud som ereolen.dk og filmstriben.dk i lukkeperioden. Derfor har vi også givet ekstra adgang til digitale materialer. Blandt andet har vi øget antallet af lån på ereolen.dk og filmstriben.dk, og det fortsætter vi med.”

Biblioteket har også desværre måtte aflyse de fysiske arrangementer i den kommende tid, men til gengæld er der gang i at arrangere en masse spændende arrangementer online via bibliotekets Facebook-side.Feedback

Sidst opdateret

02.06.2021

Ansvarlig redaktør

Mette Wallin