Virkeligheden skal ind i skolen, og skolen skal ud i virkeligheden

Skolen i Virkeligheden er en netværksbaseret værktøjskasse til skoler og institutioner i Holbæk Kommune. Her kan skoler, foreninger og virksomheder skabe ny og anderledes læringsmuligheder.
21.10.2015

Skolen i Virkeligheden startede i Fredensborg Kommune, og i 2015 inviterede Fredensborg alle andre danske kommuner til at være med i fællesskabet Skolen i Virkeligheden.

Det har Holbæk kommune sagt ja tak til.

Fremtidens folkeskole

Folkeskolen skal løbende inddrage virksomheder, foreninger og andre interessenter, så undervisningen bliver mere virkelighedsnær for eleverne, både i teori og praksis. Skolen i Virkeligheden gør det nemt at finde et forløb, en oplevelse eller en inspirationskilde, der passer ind i de fleste skoleforløb. Lige fra at gå på kunstoplevelse i byrummet, besøge en gård, få viden om hvordan vores Forsyning fungerer i kommunen. Eller få inspiration til hvordan man får mere bevægelse ind i skoledagen.

På skolenivirkeligheden.dk/holbaek samler Holbæk Kommune et bredt netværk af mennesker, der hver især er specialister indenfor netop deres fag.

Vil du være med?

Skolen i Virkeligheden arbejder på at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende tilbud. Derfor er der altid plads til nye samarbejdspartnere.

Kan du se dig selv, dit arbejde, forening eller firma som et tilbud,  og vil du være en del af Skolen i Virkeligheden i Holbæk, så hører vi meget gerne fra dig.

Tilmeld din virksomhed eller forening til Skolen i Virkeligheden og vær med til at skabe fremtidens folkeskole.

 

Læs mere på skolenivirkeligheden.dk/holbaekFeedback

Sidst opdateret

15.05.2017

Ansvarlig redaktør

Vivi Guldhammer

Kontakt

Kontakt

Projektleder

Anne Herskind
Telefon: 72 36 54 99
Mail: anneh@holb.dk

 

Hent folderen om SIV