Aktiv sommer: Tag din hund på politiskole

En flok børn og unge, havde fredag i sidste uge en herlig oplevelse med deres firbenede venner. Holbæk Politihundeforening bød ind til en dag, hvor de kunne tage deres hund til politihundetræning.
26.07.2016

Mange børn og unge i Holbæk Kommune har valgt at bruge deres sommerferie aktivt. De har fundet sommerferie aktiviteter i alle afskygninger i UngHolbæk’s sommerferiekatalog.
En af disse aktiviteter var muligheden for at tage sin egen hund med til politihundetræning.

Sjov og læring for to- og firbenede

Der var lagt op til en sjov og lærerig dag, for både to og firbenede deltagere. Deltagerne skulle arbejde sammen med deres hunde og udvikle forholdet mellem hund og menneske.
Det blev til forhindringsbaner, spring og løbeture i skoven.

Blandt dagens deltagere var Anders, der har en særlig interesse for politiarbejde. Han følger efter eget udsagn med i alle politiserier på tv: ” Det er super sjovt og være med og få trænet sin hund” fortæller han om dagens oplevelse

Aktiv sommer

Gennem UngHolbæks sommerkatalog har børn og unge i Holbæk Kommune deltaget i en lang række forskellige sommerferie aktiviteter. Aktiviteterne er gratis eller meget billige. Og sommeren er ikke slut endnu, du kan stadig nå at være med.

På programmet frem mod skolestart kan er der mulighed for at møde Katrine Bille fra lillenørd, udforske fjordens havmiljø, spille Pokémon, tage på floorball- eller tennis-sommerlejr eller udforske en ny sportsgren, du ikke havde prøvet prøvet før.

Du kan læse mere om hvilke aktive sommeraktiviteter for børn og unge, der forsat er mulighed for at deltage i her

 Feedback

Sidst opdateret

01.06.2017

Ansvarlig redaktør

Mette Wallin