Spring til indhold

Nominer Danmarks mest levende mødested

Nu har du muligheden for at vise hele Danmark de mest spændende og levende mødesteder i kommunen. Du kan nominere dit yndlingssted på Facebook og Instagram, og måske vinder du en præmie.
08.11.2017

Fra Kisserup i nord til Store Merløse i syd, fra Vipperød i øst til Jyderup i vest - over alt er der masser af levende mødesteder.

Nu er chancen der for at nominere dit yndlingsmødested, vise det frem til hele Danmark og måske vinde en tur for to til København med indlagt besøg på Dansk Arkitektur Center. Samtidig kan netop dit sted blive kåret som Sjællands mest levende.

Du kan nominere steder frem til den 4. december ved at dele et godt billede eller skrive en kommentar på Dansk Arkitektur Centers facebookside. Du kan også bruge Instagram på hashtagget #DKslevendemødesteder.

Dansk Arkitektur Center står bag konkurrencen og vil kåre de fem mødesteder i Danmark, der sprudler mest af liv, bevægelse, kontraster og mennesker.

 

Vinderen kåres

Efter nomineringsfasen er slut den 4. december kan du stemme på mødestederne frem til den 14. december. Det sker også på Dansk Arkitektur Centers facebookside.

Når afstemningen er afsluttet, vil Dansk Arkitektur Center den 15. december kåre Danmarks fem mest levende mødesteder – ét i hver region.

De fem deltagere, der har nomineret vinderstederne, præmieres med en tur for to til København og et besøg i Dansk Arkitektur Center. Hvis flere har nomineret det samme sted, trækker DAC lod.Feedback

Sidst opdateret

23.01.2018

Ansvarlig redaktør

Mette Wallin