Spring til indhold

Åbent hus i Jyderup

Der er åbent hus hver torsdag på det gamle rådhus i Jyderup. Det sker til en kop kaffe og en snak om de kommende projekter i byen.
06.03.2019

Foråret er kommet, og alle dets torsdage kan du komme til åbent hus på Jyderups gamle rådhus. Her kan du være med i snakken om byens kommende projekter.

Der er åbent i rådhusets byrådssal klokken 14.30-17.30. Første møde er torsdag den 7. marts.

Attraktive Byrum og Grøn Bymidte

I Jyderup skal der etableres byrumsmøbler på bibliotekspladsen, og der skal skabes visuel sammenhæng mellem naturen ved Skarresø og bymidten. Det sker som en del af projekterne Attraktive Byrum og Grøn Bymidte, der er en del af Jyderup handleplan.

Projekterne har fået bevilliget 550.000 kroner med hjælp fra Projektudvalget for Udvikling af Lokalområderne. Der er mange muligheder for, hvordan pengene kan bruges til projekterne. Eksempelvis kan beplantning eller særlig skiltning, såkaldt wayfinding, skabe sammenhæng mellem natur og bymidte.

Men spørgsmålet er, hvad du synes, pengene skal bruges til. Hvad skal der til, for at du vil bruge bymidten som mødested? Det er netop dette, du kan komme forbi til en snak om, når der er åbent hus i Jyderup. Du kan også høre mere om projekterne og få lidt godt til ganen.

Hvis du vil vide mere om projekterne fra Jyderup handleplan, kan du klikke her.

 Feedback

Sidst opdateret

05.03.2021

Ansvarlig redaktør

Christian Fonnesbech-Aagaard