Spring til indhold

Penge til fællesskab

Hvis du har en god idé til et unikt projekt, der skaber fællesskab i dit lokalområde, kan du frem til 22. april søge penge fra puljen Rum til fællesskab.
08.03.2019

Du har måske en idé til et unikt og fællesskabende projekt i dit lokalområde. Og måske mangler du pengene, der kan forvandle idéen til virkelighed? Så er det nu, du skal slå til.

At skabe rum til fællesskab

Gennem puljen bliver der givet tilskud til projekter, der skaber rum til fællesskab i et lokalområde. Og hvad betyder det så?

Det betyder, at et projekt enten skal handle om særlige kendetegn, møder i naturen, lokale samlingssteder eller sikker færden.

Der er tidligere blevet givet penge til en udvidelse af aktivitetsområdet Meget mere Merløse, hvor idrætsfaciliteter, shelters og en bålplads forener byens borgere.

Ligeledes er der givet tilskud til bæredygtige, kunstneriske byggerier på Tuse Næs' Spirefestival, en social hundelegeplads i Vipperød og en kreativ flådestation ved Filmtorvet i Holbæk. Vejbump i Knabstrup og fodgængerfelt i Svinninge er også projekter, der har modtaget midler.

Det er altså projekter fra mange forskellige hylder, men alle sammen er fællesskabende i områderne, de er i.

Et bidrag til det lokale arbejde

Fællesskab og udvikling er afgørende for, at et lokalområde er et godt og unikt sted at bo. Projektudvalget for Udvikling af Lokalområderne oprettede derfor sidste år Rum til fællesskab-puljen, der med økonomiske tilskud bidrager til borgernes lokale arbejde.

Projektudvalget ønsker at give tilskud til større projekter, og derfor skal der søges om minimum 50.000 kroner.

Hvis du bærer rundt på en god idé, kan du læse mere og søge puljen på www.holbaek.dk/rumtilfællesskab.Feedback

Sidst opdateret

04.05.2020

Ansvarlig redaktør

Marie Jørgensen