Spring til indhold

Tag en uddannelse i Holbæk

Vil du gerne tage en uddannelse her, hvor du bor? Så er e-læring en mulighed for dig. Kom og hør meget mere om dine muligheder, når Holbæk Uddannelses- og Studiecenter holder åbent hus den 14. juni.
Indgangen til HUSC i Holbæk
07.06.2017

Nu kan du høre mere om mulighederne for at tage en uddannelse lige her i Holbæk Kommune. Holbæk Uddannelses- og Studiecenter (HUSC) holder nemlig åbent hus:

Onsdag den 14 juni kl. 15.00-17.00 på Østre Skole, Bygning 4, Tidemandsvej 1, 4300 Holbæk.

Ved det åbne hus kan du få svar på dine spørgsmål om e-læring. Hvordan er det at læse på e-læring? Kan e-læring det samme som den traditionelle uddannelsesform?

Mulighederne er mange, og HUSC har samlet information om forskellige uddannelser landet over, som kan tages lige her fra Holbæk. Vidste du for eksempel, at du kan blive bygningskonstruktør og administrationsbachelor?

Fra 2018 bliver det desuden igen muligt at læse til sygeplejerske i Holbæk. I forbindelse med arrangementet kan du møde en sygeplejerskestuderende. Du får også en rundvisning på HUSC og Studievalg Sjælland er også mødt op for at fortælle om dine muligheder her inden ansøgningsfristen til Kvote 1.

Vil du vide mere?
Så følg med på facebook.com/husc.din.uddannelse eller på vores hjemmeside husc.holbaek.dk.

For yderligere information om arrangementet kan du kontakte Louise Eskildsen på loesk@holb.dk.Feedback

Sidst opdateret

23.01.2018

Ansvarlig redaktør

Mette Wallin