Spring til indhold

Informationsmøde om frivillig mentor

Kom til informationsmøde torsdag d. 12. april kl. 16.00-17.30 på Seminariet i Holbæk og hør mere om, hvad det vil sige at være frivillig mentor.
03.04.2018

Som frivillig mentor er du med til at hjælpe en ung med at komme i gang med en uddannelse eller med at blive i den uddannelse, som den unge er i gang med.

Vi har brug for flere mentorer

Vi holder derfor informationsmøde for interesserede nye frivillige mentorer, hvor vi vil fortæller mere om ordningen, og hvor du kan få lejlighed til både at snakke med en mentor og ung, der har fået opbakning og støtte fra en mentor.

Informationsmødet afholdes torsdag den 12. april kl. 16.00-17.30 i kantinen på Seminariet, Seminarieparken 2, 4300 Holbæk.

Tilmelding og eventuelle spørgsmål til Pia Thim Petersen, telefon 72 36 41 28 eller e-mail piape@holb.dk, eller til Søren Moses, telefon 72 36 95 77 eller e-mail moses@holb.dk.

Frivillig mentor, er det noget for dig?

Som frivillig mentor er du med til at hjælpe en ung med at komme i gang med en uddannelse eller med at blive i den uddannelse, som den unge er i gang med. De unge har forskellige slags udfordringer, så der er brug for mentorer med forskellige baggrunde, erfaringer og køn.

Som frivillig mentor skal du regne med at bruge 8-10 timer om måneden sammen med den unge. Derudover inviteres du til at deltage i 4–6 netværksmøder om året, hvor du mødes med alle de frivillige mentorer til sparring, orientering om nye tiltag og oplæg fra gæsteundervisere mm.

Læs mere om mentor-ordningenFeedback

Sidst opdateret

07.05.2018

Ansvarlig redaktør

Mette Wallin