Spring til indhold

Bliv frivillig mentor og hjælp en ung

Har du lyst til at hjælpe unge i alderen 18–30 år? Så er frivillig mentor i Holbæk Kommune måske noget for dig.
25.03.2022

I øjeblikket mangler der frivillige mentorer. Derfor afholdes der informationsmøde torsdag den 7. april kl. 16.30–18.00 på Holbæk Seminarium, Seminarieparken 2 i Holbæk. Der bydes på snack, frugt og kolde sodavand.

”Som frivillig mentor er du med til at hjælpe en ung med at komme i gang med en uddannelse eller med at blive i den uddannelse, som den unge er i gang med. De unge har forskellige slags udfordringer, og her kan du fungere som en støtte. Som frivillig mentor skal du regne med at bruge 6–8 timer om måneden sammen med den unge. Derudover inviteres du til at deltage i fire netværksmøder om året. Her mødes alle de frivillige mentorer til sparring, orientering om nye tiltag og oplæg fra gæsteundervisere med mere,” fortæller Pia Thim Petersen, der er koordinator for den frivillige mentorordning i Holbæk Kommune. Hun tilføjer, at der er ikke brug for én bestemt slags mentor, men at der er behov for frivillige med forskellige kompetencer:

”Lige så forskellige som de unge kan være, lige så forskellige skal vores mentorer også være. Der er derfor brug for mentorer med forskellige baggrunde, erfaringer og køn. Der er brug for voksne med forskellige kompetencer, så de unge kan få en mentor, som de passer sammen med, for eksempel i forhold til uddannelsesvalg, interesser eller noget helt tredje.”

Tilmelding eller få mere at vide

Kontakt Pia Thim Petersen, koordinator for de frivillige mentorer i Holbæk Kommune, e-mail Piape@holb.dk eller ring 72 36 41 28.Feedback

Sidst opdateret

25.03.2022

Ansvarlig redaktør

Mette Wallin