Spring til indhold

10 timers gratis musik på Elværket

PRESSEMEDDELELSE Den 9. september ser et nyt musikalsk tiltag første gang dagens lys. Elværket slår dørene op og inviterer til gratis koncerter med stedets brugere og venner af huset.
01.09.2017

Brugerrådet, der består af repræsentanter fra de orkestre og foreninger, der bruger huset, har sammensat et 10 timer langt program, der skal vise byens koncertgængere, hvad spillestedet kan bruges til.

Ved mini-festivalen lægger Holbæk Symfoniorkester ud klokken 12.00, og derefter følger blandt andre jazzsaxofonisten Frederik Moth Five, Holbæk Byorkester og den århusianske power-trio The Boy That Got Away.

Find hele programmet findes på Elværkets hjemmeside

Pirrer nysgerrigheden

Med det omfattende og meget varierede program håber brugerrådet og leder Mikkel Thorning at pirre gæsternes nysgerrighed:

”Måske kommer man for at høre symfoniorkesteret, men får lige lyst til at blive hængende for at opleve noget lækker jazz eller nogle af de unge talenter. Det er i hvert fald vores ambition, at der skal være noget for enhver smag, og at alle skal blive inspireret til nogle gode oplevelser”, forklarer han.  

Ude og inde

Mini-festivalen kommer til at have tre scener: den store indendørsscene, den lille scene på førstesalen og en udendørs scene, hvor der i løbet af eftermiddagen er såkaldt outdoor jam.

”Jeg ser selv meget frem til at opleve den udendørs jam-session, hvor nogle af de unge og mere ukendte ensembler spiller. Det er fremtidens talenter fra Kulturkasernen og kulturskolen, og jeg er meget spændt på at høre, hvad de kommer med”, fortæller Mikkel Thorning.Feedback

Sidst opdateret

23.01.2018

Ansvarlig redaktør

Mette Wallin