Spring til indhold

Det bedste

TV ØST vil sammen med regionens borgere kaste lys på det, der er allerbedst ved at bo i netop dette område af Danmark. Et hold af reportere og fotografer besøger samtlige kommuner i regionen, den 5.-7. juli er de i Holbæk.
Det bedste ved vores region
28.06.2017

Fra den 2. juli og seks uger frem besøger TV ØST hver enkelt kommune i regionen i tre dage. De tager pulsen på emner, der er vigtige i den enkelte kommune, for eksempel erhverv, uddannelse, turisme og tilflytning. De laver historier om både de store turistattraktioner og de små, hemmelige perler. Og med deres drone viser de spektakulære landskaber, smukke bygninger og steder fra oven.

I løbet af dagen kan man følge med på Facebook og tveast.dk, og om aftenen er der direkte tv fra dagens udvalgte sted.  

Vi interesserer os for, hvad vores seere synes er særligt, skønt og det bedste ved lige præcis der, hvor de bor. Og så vil vi gerne møde borgerne. I en daglig nyhedsproduktion går alting meget hurtigt, fordi der er en kort deadline. Her på vores sommertur er vi tre dage i hver kommune, og det giver os en chance for at komme endnu mere ind under huden på hver enkelt kommune

forklarer chefredaktør på TV ØST, Jesper Friis.

Din mening tæller 

Den 5.-7. juli holder TV ØST til ved Havnegrillen på Holbæk Havn, hvor alle fra hele kommunen er velkomne til at kigge forbi med en historie og et bud på det bedste fra Holbæk Kommune. Journalister og fotografer tager desuden på besøg i en række skønne hjørner af vores kommune.    

Herudover kan du på hjemmesiden tveast.dk/detbedste byde ind med dit bud på det bedste fra Holbæk Kommune. Er det den lokale spejdertrup, der er noget helt særlig. Er det en smuk sø eller et spændende kulturarrangement? Det er bare med at få det meldt ind, så det deltager i konkurrencen om at blive "Det bedste".   

Og vinderen er...

Når sommerkaravanen rundt til regionens kommuner er veloverstået, gælder det den hårde afstemning. Alle kan stemme på "Det bedste", og når stemmerne er talt op kåres "Det bedste" fra hver kommune og den samlede vinder af "Det bedste" i regionen.   

 

Læs mere om "Det bedste" hos TV ØST

 Feedback

Sidst opdateret

23.05.2018

Ansvarlig redaktør

Mette Wallin

TV ØST på Facebook