Spring til indhold

Kunstnere kan tilmelde sig Kunstdage i pinsen

Kunstdage i pinsen afholdes i 2017 i dagene 3. til 5. juni - og interesserede kunstnere kan nu tilmelde dig
06.02.2017

Kunstdage i pinsen er en årligt tilbagevendende begivenhed, hvor kunstnere, kunsthåndværkere og gallerier i seks midt- og vestsjællandske kommuner åbner dørene for alle interesserede. Er du kunstner, kunsthåndværker eller har et udstillingssted, har du mulighed for at deltage i kunstdagene. Kunstdagene er for både amatører og professionelle.

Om Kunstdage i pinsen

Kunst og pinse er blevet en tradition i det midt- og vestsjællandske, der for 15. år i træk inviterer til kunstdage i pinsen. Sidste år åbnede over 100 kunstnere, kunsthåndværkere og udstillingssteder dørene for alle interesserede, og bød på en bred vifte af forskellige kunstneriske udtryk, genrer og håndværk. Kunstdage i pinsen er et samarbejde mellem Kalundborg, Lejre, Ringsted, Slagelse, Holbæk og Sorø kommuner.

Informationsfolder og annoncering

Der udgives hvert år en folder, hvor der er en kort præsentation af de kunstnere, der er en del af Kunstdage i pinsen, og et kort over hvor i regionen, de udstiller. Folderen bliver sammen med plakater uddelt til kunstnerne, biblioteker og turistbureauer. Der bliver tillige både annonceret i lokale og landsdækkende aviser samt kunstaviser.

Er du interesseret i at tilmelde dig Kunstdage i pinsen 2017, så klik på nedenstående link.

Tilmelding til Kunstdage i pinsen 2017

 

 Feedback

Sidst opdateret

23.01.2018

Ansvarlig redaktør

Jens Albagaard