Spring til indhold

Rejsegilde i Holbæk Sportsby

Torsdag den 14. september 2017 kl. 15.00 inviterer Fonden Holbæk Sportsby og Holbæk Kommune til rejsegilde på sportsbyen.
Sportsbyen lidt fra oven
07.09.2017

Fonden Holbæk Sportsby og Holbæk Kommune inviterer alle interesserede til rejsegilde på Holbæk Sportsby. Arrangementet finder sted:

Torsdag den 14. september 2017 kl. 15.00 på adressen: Holbæk Sportsby, Sports Allé 1, 4300 Holbæk.

Den 30. juni 2016 indgik Holbæk Kommune et Offentligt-Privat Partnerskab med Fonden Holbæk Sportsby om opførelse af nye idrætsfaciliteter og sundhedscenter.

Selve byggeriet er nu så langt, at vi inviterer til rejsegilde torsdag den 14. september kl. 15.00, og fra kl. 16.30 vil der være mulighed for en rundvisning og yderligere information for alle interesserede.

Der vil traditionen tro blive serveret lidt at spise og drikke, og flere talere vil være på programmet fra kl. 15.00.

”Vi kan nu tydeligt se omridset af sportsbyen. Rejsegildet er en mulighed for at takke de mange håndværkere, der arbejder hårdt på projektet. Samtidig er der mulighed for at få en rundvisning på den ellers lukkede byggeplads. Derfor håber jeg også, der er mange, der har lyst til at deltage, og jeg glæder mig til at fejre dagen med dem”, siger borgmester Søren Kjærsgaard.

Rejsegildet er et udendørs arrangement, og derfor opfordrer vi til at tage praktisk fod- og overtøj på i.f.t. vejret/ vejrudsigten.

Parkering sker på området. Der må ikke parkeres i de omkringliggende boligkvarterer eller på Ladegårdsalleen.

Rejsegildet er en afgørende milepæl i byggeriet, og vi glæder os til at vise Holbæk Sportsby frem. Vi får nogle festlige og hyggelige timer sammen, hvor det bliver muligt at få et indtryk af Fremtidens Idrætsfaciliteter og Sundhedscenter – Holbæk Sportsby.

Ifølge den indgåede kontrakt er Holbæk Sportsby klar til indvielse og ibrugtagning senest den 1. januar 2019.

 

Med venlig hilsen

Morten C. Henriksen, formand Fonden Holbæk Sportsby  Søren Kjærsgaard, borgmester Holbæk Kommune

 Feedback

Sidst opdateret

04.05.2020

Ansvarlig redaktør

Mette Wallin