Spring til indhold

Sportsbyen nomineret til idrætspris

Holbæk Sportsby er blandt de nominerede til Danskerens Idrætspris. Prisen gives til et initiativ eller projekt, der på inspirerende vis er med til at udvikle foreningsidrætten i Danmark.
Sportsbyen set udefra
25.10.2017

Holbæk Sportsby har fået mulighed for at vinde Danskerens Idrætspris.

I DR P4 Sjællands sendeområde har et dommerpanel bestående af en lokal eliteidrætsudøver, en lokal DIF ambassadør og en journalist fra P4 Sjælland blandt flere bud valgt de tre bedste lokale kandidater til at vinde prisen - herunder også sportsbyen.

”Det er rigtig spændende, at sportsbyen er med i opløbet til at vinde Danskernes Idrætspris. Sportsbyen bliver et samlingssted for rigtig mange foreninger og aktiviteter. Hele grundtanken er, at brugerne på den måde hele tiden kan inspirere hinanden til endnu mere aktivitet, sundhed og fællesskab”, siger Søren Kjærsgaard, der er borgmester i Holbæk Kommune.

Det er e-Boks, DIF og DR P4, der præsenterer Danskernes Idrætspris.

De lokale vindere af afstemningen går videre og i sidste ende beslutter DIF’s bestyrelse, hvem der bliver den endelige vinder.

Vinderen modtager Danskernes Idrætspris ved DR´s show, SPORT 2017 den 6. januar 2018 i Boxen i Herning. Ud over æren modtager det vindende projekt også 100.000 kroner, der skal bruges til at styrke initiativet yderligere.Feedback

Sidst opdateret

04.05.2020

Ansvarlig redaktør

Mette Wallin