Spring til indhold

Vandrefestival 2017 byder på store naturoplevelser

PRESSEMEDDELELSE | Årets vandrefestival er lige på trapperne. Fra fredag den 18. august kan oplevelseslystne vandrere gå på opdagelse på et væld af ruter. I Holbæk Kommune er der i alt 18 ture i forskellig længde.
16.08.2017

Vandrefestivalen foregår fra fredag den 18. august og frem til søndag den 10. september. Der er ruter i 17 kommuner, heriblandt Holbæk hvor vandrerne kan prøve kræfter med 18 forskellige ruter af varierende længde fra 4 til 20 kilometer.

På ruterne deltager en lokalkendt turleder, som guider rundt og sørger for, at alle kommer med ud og hjem.

Fra Åmosen til Munkholmskoven

I området omkring Holbæk er der masser af muligheder. Fælles for dem er naturoplevelser, mange omkring enten fjord, sø eller åer.   

”Der venter en masse naturoplevelser i hele kommunen, for eksempel omkring Åmosen, Munkholmskoven og Skarresø i Jyderup. Og så gælder det jo også om at få nogle gode fælles oplevelser og noget frisk luft og motion”, fortæller Susanne Knudsen, der er foreningskonsulent i Holbæk Kommune.

Alle kan være med

Alle kan være med, for der er både korte, bynære ture i et let terræn og længere traveture på op til 20 kilometer for de mere vandrevante.

”Man behøver ikke at have trænet i mange måneder eller købe en masse udstyr. Et par gode sko, fornuftigt tøj og lidt mad og drikke, så er man klar til at tage af sted”, fortæller Susanne Knudsen.

Læs om de mange forskellige ture Feedback

Sidst opdateret

23.01.2018

Ansvarlig redaktør

Mette Wallin