Spring til indhold

Jul i Holbæk Kommune

November og december byder på mange skønne juleoplevelser overalt i vores kommune. Her er et udpluk - og kender du til flere, må du endelig skrive til redaktion@holb.dk.
Julelys i Holbæk By
14.11.2018

Juletræet og -belysningen tændes i Holbæk

Fredag den 16. november

Læs mere her: https://www.holbaekbyforum.dk/aktiviteter/juletraestaending/

 

Julekoncert i Undløse Kirke

Søndag den 18. november kl. 16

Du får til julekoncerten mulighed for at høre Ann-Mette Elten. Koncerten er et samarbejde mellem Undløse Menighedsråd og Lions Club Jernløse (Brand af 1848 Fond).

 

Lystændingsfest i Jyderup

Fredag den 23. november kl. 15 - 20

Igen i år holder Jyderup Erhvervsforening den traditionsrige lystændingsfest i Jyderup.

 

Broholmergårdens Julemarked

Fredag den 23. - søndag den 25. november

Det er en smuk kulisse med skov og sø. Du kan tage hele familien med og fælde årets juletræ. Der kommer også mange forskellige udstillere, der har masser af julegaveidéer.

 

Julemarked i Holbæk

Lørdag den 24. november kl. 10 - 15

Holbæk Fjord Y's Men's Club afholder i år et stort julemarked. Du har mulighed for at finde juledekorationer, forskellige håndarbejder og lækkert hjemmebag. 

Læs mere her

 

Julemarked i Mørkøv Gamle Købmandsgård

Den 24. og 25. november 

I de fine lokaler og omgivelser er der fyldt med stader med brugskunst, julepynt, juledekorationer og mange flere spændende ting.

 

Julemarked i den gamle landsby

Den 24., 25., 28. og 29. november samt den 1. og 2. december

Andelslandsbyen Nyvang byder igen velkommen til nogle traditionsrige julearrangementer. Der jules i hele andelslandsbyen. Der vil være nissehistorier, blive flettet julehjerter og et stort julemarked med masser af julevarer og lækkert hjemmebag. Kom med til god gammeldags julehygge.

 

Jul på Birthesminde

Søndag den 25. november og 2. december kl. 10 - 15

Julearrangementet er din mulighed for at fejre julen med dyrene. Du kan se et fint økologisk julemarked, men du kan også komme med på en tur med bonden. I kan sige hej til grisene og høre om, hvordan de klarer sig gennem den kolde juletid og vinteren.

 

Jul på Præstegården

Søndag den 25. november og den 2. december kl. 10 - 16

Så er der dømt julehygge i den gamle Præstegård i Jyderup!

 

Juletræstænding i Tølløse

Søndag den 25. november kl. 14 - 17

Der er julearrangement i Tølløse ved No1. Der er masser af lækker julespise, mulighed for at købe juletræer og live julemusik. Borgmesteren, Christina Krzyrosiak Hansen, vil holde juletale inden årets juletræ tændes af Lokalforum Tølløse. 

 

Juleværksted i Vipperød Sognegård

Mandag den 26. november 

Alle skolebørn i sognet er inviteret til juleværkstedet. De skal hjælpe med at pynte det store juletræ i sognegården. Der skal klippes, klistres, foldes, syes og synges sange og salmer. Forældre, bedsteforældre og andre med et "julehjerte" er velkomne".

 

Skøjtebanen på Isrosen

Lørdag den 30. november

Så er det tid til at finde skøjterne frem igen. Vær klar til at sætte skøjterne på Isrosens skøjtebane, når den åbner i december.

 

"Skidt, Pyt og nissen laver sjov"

Lørdag den 1., 2. og 15. december kl. 10 - 12

Hos Den lille Gårdbutik kan du opleve "Skidt, Pyt og nissen laver sjov", der er en forestilling for de 4-6/7 årige. Det er en helt særlig intim og hyggelig forestilling om de små væsner Skidt og Pyt, der bor på loftet i den gamle lade. 

Læs mere her

 

Juletræstænding ved Udby Kirke

Lørdag den 1. december kl. 17

Ved juletid skal der være masser af lys. I den første weekend af december tændes juletræet i Udby Kirke, men der tændes også lys i kirkens store julekrybbe. Kom forbi til gratis æbleskiver, gløgg og varm drik til alle.

 

Julekræmmermarked

Lørdag den 1. december kl. 10 - 14 i Svinninge Sportscenter 

Sportscentrets multihal bliver fyldt med mange forskellige boder. Det bliver ren julehygge med julegløgg, kaffe, te og meget mere.

 

Julemarked på Holbæk Museum

Søndag den 2. december kl. 12 - 16

Det fine museum er fyldt med juleklip og en masse forskellige boder. Du kan gøre lidt julekøb: julegaver, værtsgaver og masser af lækkerier. 

 

Jul på torvet i Huset

Søndag den 2. december kl. 15 i Hagested

Der vil være juletræstænding op torvet, hvor der skal danses og synges rundt om træet. Der er salg af julelækkerier inde i Huset.

Der bliver også givet godteposer til de artige børn.

 

Tænd-lyset-fest i Skamstrup Mølle

Søndag den 2. december kl. 16

 

Fakkeltog og juletræstænding på Orø

Søndag den 2. december kl. 16.15

Julen bliver skudt godt igang på Orø i starten af december. Der kommet fakkeltog fra Forsamlingshuset til torvet, hvor juletræet tændes kl. 16.45. Der skal hygges med julegodter, gløgg og æbleskiver. 

 

Kom og tænd byens juletræ i Gislinge

Søndag den 2. december kl. 16.30

I år mødes I ved forsamlingshuset, hvor julemanden og hans nisser kommer. Byens juletræ skal tændes ved Ankers Mark. Gislinge Lauget har sørget for kakao og lidt julegodter. 

Der er også mulighed for at børnene kan hænge julesokker op i Brugsen. Måske kommer julemanden og hans nisser forbi i løbet af julen?

 

Julekoncert med Kundby Kirkes gospel

Tirsdag den 4. december kl. 19.30 - 20.30

Kom med til et brag af en gospelkoncert i Kundby Kirke!

     

Julestjerner på Brorfelde Observatorium

Lørdag den 8. december kl. 11 - 18

Vil du fejre en (h)videnskabelig jul i år? Så skal du en tur forbi julearrangementet på Brorfelde Observatorium. Du kan få rundvisninger, være med i juleklippeværkstedet og opleve en masse 'iskolde' aktiviteter. 

 

Julemarked i Skamstrup mølle

Den 8. og 9. december kl. 11-16

Til det hyggelige marked i den gamle mølle sælges der pyntegrønt, dekorationer, sigtebrød, hjemmebagte småkager, bolsjer og meget meget mere. Der er også mulighed for at spise nogle hjemmelavede æbleskiver, gløgg, kaffe, te og pølsehorn.  

  

Christmas Carol Singalong og småkagekonkurrence

Søndag den 9. december kl. 15 i Udby Kirke

Er du klar på at synge eller bage nogle lækre småkager? Til start synges der engelske juleklassikere, der skal fortælle om de victorianske traditioner fra England. The Christmas Carol Society of Tuse vil være med og synge flot. Bagefter er der vanen tro en lille småkagebagedyst. 

 

Julekoncert i Soderup Kirke

Søndag den 9. december kl. 18

Så er det tiden for julekoncerter! Du har mulighed for at høre Morten Kargaard Septet, der er et spændende møde af musikere fra både den rytmiske og klassiske scene.

 

Luciaaften - Syng julen ind!

Torsdag den 13. december kl. 19 - 20 i Kundby Kirke

Så er den årlige Luciaaften klar. Der skal synges. Kirkens gospelkor akkompagneres af Kundby Friskoles elever. Der kommer optog, skolekor og julesang.

  

Julekoncert i Orø Kirke - ved TRIO til TIDEN

Søndag den 16. december kl. 15

Denne julekoncert i Orø Kirke tager fat på temaet 'kærlighed'. Der vil blive spillet og sunget julesange fra ind- og udland men også de velkendte og traditionsrige danske salmer.

 

"Julehistorier gennem tiden" - et juleshow

Søndag den 16. december kl. 16 i Tveje Merløse Kirke

 

Gospel i Sankt Nikolai Kirke

Søndag den 16. december kl. 17 - 19

Du kan bruge 3. søndag i advent på gospelsang i Holbæk. I to timer er der sang af The Harlem Spirit of Gospel koret fra Harlem i New York. Det otte mand store kor er mere end klar til at skråle julen ind i Holbæk.

 

Midnatsgudstjeneste i Tveje Merløse Kirke

Mandag den 24. december kl. 23.30 til tirsdag den 25. december kl. 00.30

 

Socialt Nytårsløb

Mandag den 31. december kl. 9 - 13 ved Elværket

Igen i år holder Holbæk Løbe og Motionsklub Socialt Nytårsløb i samarbejde med Team Rynkeby Holbæk og Børnecancerfonden. Der er distancer for alle. Du kan altså være med til at løbe, gå eller cykle for en god sag til nytåret og få den bedste indgang til det nye år 2019. Hele overskuddet fra arrangementet går til Børnecancerfonden.

  

 

Se flere arrangementer i november og december på:

Oplevholbaek.nu

 

Glædelig jul :-)Feedback

Sidst opdateret

20.11.2018

Ansvarlig redaktør

Mette Wallin